Stewardesse afslører: Dette sted på et fly er mere beskidt end toilettet

Foto: Shutterstock

En stewardesse har afsløret, at der er ét sted på rutefly, som er langt klammere og mere beskidt end toilettet, og du har med garanti haft fingrene i det.

Velkommen 'ombord' i denne artikel. Sørg for at dit sæde er oprejst, vinduesskjuleren er åben, at armlænet er på sin plads, og forbered dig på en utrolig klam information, som du formentlig får svært ved at glemme, næste gang du skal flyve. 

Måske tænker du, at toilettet uden tvivl er det klammeste sted ombord på et fly, men i så fald tager du grueligt fejl. 

Læs også

Stewardesse forklarer: Derfor skal du aldrig bruge toiletpapiret på et fly

Det har en stewardesse, som går under navnet 'Flight Bae B' (@flightbae.b), afsløret i en video på det sociale medie TikTok. 

Ifølge hende er der nemlig ét særligt sted, som er endnu mere klamt end toilettet, og det er næsten med garanti et sted, som du har haft dine fingre, hvis du har været ude at flyve. 

Hør hende forklare i videoen herunder (artiklen fortsætter under videoen):

@flightbae.b

Want to know the dirtiest surface on aircrafts? 🦠 #dailytraveltips #airporttiktok #travelhacks #traveltiktok #flightbae #traveltok #flightattendant #flightattendantstories #cabincrewstories

♬ original sound - Flight Bae B!
Want to know the dirtiest surface on aircrafts? 🦠 #dailytraveltips #airporttiktok #travelhacks #traveltiktok #flightbae #traveltok #flightattendant #flightattendantstories #cabincrewstories

"Lommerne i sæderne er faktisk den mest beskidte overflade [...]," kan man høre den erfarne stewardesse forklare i starten af videoen. 

Hun fortsætter: "De [red. lommerne] er mere beskidte end toiletterne, de er mere beskidte end sædebetrækket, og de er mere beskidte end bordene."

Ifølge hende skyldes det, at lommerne "aldrig bliver gjort rent."

"Medmindre der er nogen, der kaster op, eller der er noget klamt, snasket eller beskidt, der lækker ud derfra, bliver de ikke rengjort," forklarer hun videre og uddyber: "Alt rengøringen gør, er at stikke [hånden] ind og fjerne skraldet."

Ifølge stewardessen er lommerne altså fyldt med skidt og bakterier, hvorimod toiletterne ofte bliver "rengjort og desinficeret."

Næste gang du skal ud at flyve, bør du altså måske overveje at finde et andet sted at opbevare dine ting. 

Til videoen har én bruger skrevet: "Jeg placerer normalt min telefon der," hvortil 'Fligt Bae B' har svaret: "Stop med det [...]."

En anden har skrevet: "Det her er så sandt! Jeg så engang en forælder placere en brugt ble i lommen," og ifølge stewardessen er det ikke unormalt. 

Hun kalder således en brugt ble i lommen for en "favorit blandt folk."

Læs også

Var træt af uanmeldte besøg fra svigermor - Så købte han en stor lodden edderkop

 

 

 

Dagens Gossip