56-årig kvinde har sex tre gange om dagen med yngre elsker: ’Det bedste sex, jeg nogensinde har haft’

Shaktisundari/Instagram

En 56-årig kvinde nyder det "bedste sex i sit liv" med sin 36-årige partner. Hun boltrer sig tre gange om dagen og sørger for, at hver intim session varer mere end en time

En 56-årig kvinde siger, at hun har det "bedste sex i sit liv" med en mand, der er 20 år yngre – Det skriver Daily Star.

Yogainstruktøren Shakti Sundari opdagede sin kærlighed til yngre mænd efter at hun fraskilte sig et par skilsmisser. Det var først, da hun mødte den 36-årige forretningsmand Rob, at tingene for alvor tog fart i soveværelset.

Læs også

Se de vilde billeder: Par forvandler hestetrailer til fantastisk hjem

Efter at have mødt Rob ved en velgørenhedsbegivenhed i London, var Shakti med det samme interesseret, meget interesseret.

Nu fortæller hun om hvordan, at parret boltrer sig to eller tre gange om dagen – og hvordan hun sørger for, at hver sexsession varer længere end en time, da hun generelt er "skuffet" over de såkaldte ’quickies’

Shakti har udtalt sig til mediet Fabulous: "Jeg var jomfru indtil jeg var 21, blev gift 24 og sex var så kedeligt. Jeg husker at tænke: 'Dette kan ikke være alt der er.' Efter at mit fireårige ægteskab sluttede, mødte jeg en yngre elsker, der introducerede mig til fantastisk sex. Han forstod hvordan man kunne behage en kvinde og førte an med udforskning,” – siger hun og fortsætter:

"Da jeg var 35, blev jeg gift igen, og vi havde et godt sexliv. Men efter en vanskelig fødsel af vores første barn, fandt jeg det at have sex smertefuldt, og det ændrede tingene mellem os. Vores ægteskab sluttede cirka fem år senere. Siden da har jeg altid tiltrukket yngre mænd,”

Shakti fortæller videre, at hun ikke mener at kvinder i 50’erne skal føle at deres sexliv er overstået, du hun selv føler, at det nærmest lige er begyndt. For Shakti handler det om at finde en partner der kan matche ens energi, udholdenhed og lyst i soveværelset.

Og hermed er det gode råd givet videre.

Læs også

Overraskende corona-melding til folk med briller

 

 

Dagens Gossip