ENDELIG: Kondomet der giver orgasmer sælges i Danmark

De fleste mænd frygter, ja nærmest hader, at påføre sig et kondom, når den står på hygge hjemme i privaten sammen med partneren.

Denne artikel indeholder affiliate links

Heldigvis, er det en skræk, som udspringer fra fortidens forældede og kedelige kondomer.

I dag er det sådan, at markedet for kondomer nærmeste er eksploderet, og derfor, er der også kommet mange nye modeller og tilføjelser til sidenhen.  

Sammen med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, får du herunder tre gode grunde til at begynde at bruge kondom (igen), og en anbefaling til, hvilket kondom, som kan give dig og din partner en intens, stimulerende oplevelse. 

Der er næsten lovet orgasmegaranti.

3 gode grunde: Derfor skal du bruge kondomer 

1. Kondomet beskytter både mod graviditet og sygdomme

Et kondom er en af de mest sikre præventionsformer, du kan finde. Tilmed beskytter kondomet både mod graviditet og seksuelt overførte sygdomme.

Faktisk er det sådan, at kondomet den eneste beskyttelsesform, som forhindrer seksuelt overførte sygdomme – inklusiv HIV. 

2. Det er tilgængeligt, billigt og nemt 

Convenience er det nye sort. Vi vil gerne have det nemt, også når det kommer til sex.

Du skal ikke bruge en recept fra lægen, mange penge og omveje forbi gynækologen for at få fingrene i kondomer. 

Derimod kan du købe en pakke i din nærmeste 7/11 – og er du mand eller kvinde, så opbevar nogle hjemme i soveværelset, i din pung eller taske.

3. Kondomer ER super sexede – og kan give intens stimulering

Når du tager kondomet frem, viser du, at du respekterer dig selv og din partner med den ultimative beskyttelsesform. Og er du på forkant, behøver det ikke være de klassiske, glatte kondomer, der er tale om.

Durex Intense

Kondomer er nemlig sexede og innovative. Tilmed lover nogle brands, som Durex, at denne præventionsform kan give ekstraordinær nydelse. Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, forklarer: 

”Durex har lavet en række kondomer under navnet ”Durex Intens”, og her er der stort set orgasmegaranti til dig og din partner. Durex har tilsat en Desirex gel i kondomerne, og det skulle altså give endnu stærkere og mere intense orgasmer”.

Mathilde Mackowski uddyber:

”Jeg er ret sikker på, at mange mænd tidligere har følt sig seksuelt begrænsede på grund af den manglende komfort og nydelse i kondomer – det gælder i og for sig også kvinder. Det gode ved Durex er, at de har forstået, at dette har været et reelt problem. Durex Intense kondomer lover derfor ekstra stimulering ved skiftende varmende, kølende og prikkende fornemmelser på de mest intime zoner – her er en oplevelse ud over det sædvanlige”.

Find de innovative kondomer, som næsten lover orgasmer på stribe, hos Sinful.dk, Nordens største webshop for sexlegetøj: Durex Intense Kondomer, 12 stk.

Kondomerne smager af mint, har en easy-on pasform og er strækbare, hvorfor de passer til stort set alle størrelser