Er du blevet taget i utroskab: Nu er der hjælp på vej

Foto: Shutterstock

Manden eller fruen har lige overrasket dig med din unge elsker(inde) i ægtesengen, hvad skal du gøre?

Det spørgsmål er der mange mænd og kvinder, der hvert eneste år skal tage stilling til. Nu er redningen på vej i form af en ny service fra utroskabsdatingsitet Infidelidating, der netop er blevet introduceret på det danske marked. 

Med et slogan, der lyder: ”Du har et sidespring, vi ordner resten,” markedsfører Infidelidating sig aggressivt som værende en full service utroskabsplatform, hvor det er muligt at sørge for håndfaste beviser for, at man aldrig har været utro.

Falske kvitteringer og utrolige billeder

Konceptet bag Infidelidating kan sammenlignes med andre utroskabssider, men ”forskellen skal findes i, at vi kan hjælpe, hvis noget går galt,” fortæller marketingschef for Infidelidating Alexandra Zanet.

”Vi har et hold af dygtige grafikere og fotografer, der kan hjælpe med at fabrikere beviser for hotelbesøg, rejser eller andet, hvis det er nødvendigt for at opretholde god ro og orden i hjemmet.” Alexandra konkluderer at interessen for Infidelidating er tilstede, da der på tre uger er kommet mere end 2.000 profiler til Infidelidating.

”Forestil dig, at du har fortalt din mand, at du er på konference i udlandet. I stedet mødes du med din unge elsker på et hotel i Danmark. Hvis manden bliver mistænksom, kan du kontakte Infidelidating. Vi kan være med til at fremskaffe beviser for din udlandsrejse. Måske endda fabrikere telefonopkald, billeder og kvitteringer. Dit forhold skal i hvert fald ikke ødelægges af, at du har en lidt for nysgerrig mand, bare fordi du vil leve livet.”

Konkurrencen er hård, men Infidelidating er klar

Planen på den lange bane er at tilknytte parterapeuter og skilsmisseadvokater, hvis ægteskabet skulle lide et knæk. ”Selvfølgelig vil vi gerne have, at alle forhold er lykkelige. Derfor skal vores brugere tilbydes parterapi, så de får en mulighed for at redde deres ægteskab,” forklarer Alexandra.

”Vores mål er at give alle frisindede og åbne mennesker en mulighed for at leve det liv, som de gerne vil leve. Men vi er som udgangspunkt ikke skabt til monogami, og derfor er et sidespring ofte nødvendigt for at holde et ægteskab i live. Der er mange af vores brugere, der ønsker at peppe deres forhold op med en affære,” slutter Alexandra af.