Samleje sendte konen på hospitalet: Tæt på at koste hende livet

Foto: Shutterstock.com

Et samleje mellem en 46-årig kvinde og hendes mand, var lige ved at tage livet af kvinden. De troede i første omgang, at samlejet havde givet hende blodforgiftning, men det viste sig i stedet at være noget helt andet.

For mange vil sex være noget af det mest fantastiske i verden, men det er bestemt ikke ufarligt.

Foruden de mange forskellige sygdomme man kan blive smittet med, når man begiver sig ud i en omgang lagengymnastik, så er der også andre farer forbundet med sex.

Mange har i løbet af tiden mistet livet forbindelse med sex. Det kan være uheld, hvor den ene kom galt af sted, eller et samleje der blev langt mere farligt, end det skulle have været.

Læs også

Ni klamme ting alle kvinder gør (men lader som om vi ikke gør)

Ingen af ovenstående var dog årsagen til, at en 46-årig kvinde var ved at miste livet, da hun havde sex med sin mand.

Ifølge en rapport fra American Journal of Medicine står sagen beskrevet, hvor den 46-årige kvinde dyrkede sex med sin mand.

Efter samlejet var færdigt, begyndte kvinden at blive utilpas, og hun fik flere forskellige symptomer. Hun blev svimmel, kløende hænder og begynde at svede.

Troede det var blodforgiftning

Kvinden tog derfor på skadestuen, hvor de fandt ud af, at hun havde et meget lavt blodtryk. De troede derfor, at kvinden havde fået blodforgiftning i forbindelse med samlejet, og gav hende derfor noget antibiotika.

Lægerne tog flere tests af kvinden, og her viste det i stedet, at hun faktisk var i et anafylaktisk chok.

De havde dog svært ved at slå fast, hvorfor i alverden kvinden skulle reagere sådan oven på et samleje, men pludselig gik det op for dem.

Kvindens mand havde været i penicillinbehandling for en bakterieinfektion. Den 46-årige kvinde havde alle dage været allergisk mod penicillin, men det havde hun fået, da manden fik udløsning i hende.

Det viste sig nemlig, at der var resten af penicillinen i hendes mands sæd, og det var altså årsagen til, at hun pludselig fik et anafylaktisk chok.

Lægerne fik heldigvis styr på kvindens symptomer, og ikke længe efter, var hendes blodtryk normalt igen. Hun blev derfor sendt hjem, men bedt om at holde sig fra samleje med manden i mindst en uge.

Læs også

Når du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

 

 

Dagens Gossip