3 tips til dig, der vil begynde at date

Foto: Unsplash

Datingverdenen kan være utilregnelig og til tider utaknemmelig. Men ved at følge disse tips kan du få en bedre oplevelse.

Annoncørbetalt indhold

Dating er uden tvivl en oplagt måde at finde en ny partner eller at møde nye mennesker og få sjove oplevelser på. Men tanken om at date kan godt stresse de fleste. Hvad, hvis det bliver akavet? Eller hvad nu hvis jeg finder ud af, at vedkommende er min vens ekskæreste? Mange af disse dilemmaer kan virke uundgåelige i datingmiljøet, men dating behøver slet ikke at være dit værste mareridt.

1.Find ud af dine behov

Først og fremmest skal du finde ud af, hvorfor du gerne vil date. Er det, fordi du lige er kommet ud af et længerevarende forhold og savner noget intimitet? Eller er det, fordi du har været single længe og egentlig savner en partner at dele dyne med? Det kan også sagtens være, at du blot er lidt nysgerrig på, hvad det der med at date egentlig er. Derfra kan du også nemmere indsnævre, hvad du søger efter i en partner.

 

Det kan være en god idé at tænke over følgende ting, når du skal finde en partner:

 

  • Skal min partner være sjov, kreativ eller vild?
  • Vil jeg date lidt uformelt eller seriøst?
  • Hvad vil jeg ikke acceptere i et forhold?

 

2.Find din selvtillid frem

Hvis du er en af dem, der er kommet ud af et langt forhold, så kan man hurtigt komme til at savne det nærvær, man fik fra sin partner. Men her er det vigtigt, at du får mulighed for at komme dig over din kæreste. Græd til triste film og tal med dine venner, inden du kommer ud og tager på dates. For selv om en ny partner kan give en trøst i en hård tid, så kommer de ikke til at kunne løse din hjertesorg.

 

Selvtillid er alfa og omega, og derfor skal du også have omsorg for dig selv, inden du går ind i datingverdenen. Når du udstråler selvtillid, er der også større sandsynlighed for, at du møder en partner. Samtidig kan selvtillid også hjælpe dig med at blive bedre til at flirte, fordi du vil kunne være dig selv hele vejen igennem.

3.Find en date

Når du har de ting på plads, er det næste skridt at finde en date. Det er dog ikke altid som i film, hvor man tilfældigt møder sin eneste ene på en kaffebar. I stedet kan du bruge sider som Scor, hvor du både kan finde en ny, sød kæreste eller en mere uformel date. Ved at indtaste dine præferencer, finder du nemt et match, der passer dig. Og hvis I ender med ikke at passe godt sammen alligevel, er det ikke værre, end at du hurtigt kan finde den næste søde date.

 

Dagens Gossip