Bambustøj til damer fra Copenhagen Bamboo

Foto: Annoncør

Der er rigtigt mange fordele ved at vælge bæredygtige materialer, når det kommer til tøjvalg. Flere og flere mennesker i verden, tager mere miljøbevidste valg for at passe bedre på moder jord. Men det er faktisk ikke kun de miljømæssige faktorer, som gør bæredygtigt tøj så unikt. Mange af materialerne, er også ganske funktionelle for kroppen. Blandt andet bambus, som har et hav af egenskaber. Læs med her.

Annoncørbetalt indhold

Copenhagen Bamboo er en virksomhed, som forhandler det skønneste tøj til både kvinder og mænd. Deres sortiment er både utroligt behageligt, men også fremstillet på en ansvarlig måde. Du kan blandt andet vælge imellem alt lige fra bambus trusser, undertrøjer, t-shirts og meget mere. Har du endnu ikke prøvet at bære et stykke tøj, som er lavet af bambus, så har du rigtigt meget at glæde dig til.

 

Hvorfor bambus?

Bambusplanten er én af de mest bæredygtige på jorden. Det skyldes blandt andet det naturlige forsvar mod bakterier, som gør at der hverken er brugt for sprøjtemidler eller pesticider. Bambusplanten er det mest hurtigt voksende plante på jorden, med op til 1 meter/dagligt, som ej heller har behov for pasning, altså ingen kunstvanding. Som du kan læse, er der masser af fordele ved at vælge tekstiler, der er lavet af bambusfibre for at beskytte miljøet.

 

Egenskaber ved bambus tøj

Hvordan er det så, at bambus tøj egentlig føles på kroppen? Materialet er enormt blødt og kan direkte føles meget luksuriøst. Dette skyldes de glatte og runde bambusfibre i materialet. Udover den komfortable føles af at bære tøjet, er der også andre fordele. Bambus tekstiler, er nemlig både temperaturregulerende og svedabsorberende. Derfor egner det sig også rigtigt godt til undertøj og strømper. Bambustøj er således også mere absorberende end bomuld. Bambus er desuden et ganske robust materiale, som selvfølgelig også kan opleves ved tøjet.

 

Copenhagen Bamboo

Virksomheden tilbyder hverdagstøj, som både er mode- og miljørigtigt. Deres hjemmeside finder du via ovenstående link og du har tilmed også muligheden for at tilmelde dig deres nyhedsbrev, for spændende updates. Mangler du nye t-shirts, undertøj eller strømper til dig selv, eller én du holder af, så overvej bambus tøj fra Copenhagen Bamboo. Du vil med garanti opleve forskellen fremfor mange andre tekstilmaterialer.

 

Vælg bæredygtige materialer

Udover bambus, er økologisk bomuld også et godt valg inden for bæredygtigt tøj, ligeledes er hamp tøj. Derudover tæller  genbrugsmaterialer naturligvis også. Mange tøjvirksomheder har større fokus på at genbruge materialer i deres kollektioner, end førhen.

 

 

Dagens Gossip