Digital udvikling giver flere muligheder

Foto: Unsplash

Man skal ikke være gammel for at have oplevet en vild udvikling indenfor teknologiens verden. Det kan være svært at følge med og virke voldsomt for mange især de ældre, men samtidig er der rigtig meget  af det vi den dag idag kan nyde godt af - f.eks. muligheden for at give personlige gaver til fødselsdag, mors dag og mange flere.

Vi bruger egne billeder til personlige gaver nu

Vi skal blot 15 år tilbage i tiden og personlige gaver havde en helt anden betydning. Dengang var de personlige gaver mest gaver som f.eks. en brændt cd med fælles yndlingsnumre men idag er der næsten ikke nogle grænser for hvad vi kan lave, netop pga. den rivende udvikling inden for digital udvikling. 

 

Skal du finde originale gaveideer til Mors Dag, så er vi f.eks. ude i ting som en nøglering med billede, sengetøj med yndlingscitater eller pudebetræk med billedprint fra den sidste ferie. I takt med at vi alle har fået en form for smartphone, har vi næsten også alle hele tiden et super skarpt kamera på os. Vi tager billeder og videoer som aldrig før, og vi formår faktisk at udnytte det til fulde i form af de personlige gaver og din mor vil helt sikkert elske sådanne gaver.

 

Som tidligere nævnt, kan den voldsomme udvikling også virke voldsom på mange og især de ældre personer, oplever besvær med at følge med. Går du derfor og leger med flere originale gaveideer til Mors Dag, kan du måske overveje at give din mor en hjælpende hånd til at lave de personlige gaver sammen med dig. 

Digital udvikling hjælper flere skoler med at rumme flere forskelligheder

Det er ikke kun i forhold til personlige gaver eller årsopgørelsen, at det er til stor glæde og gavn at der hele tiden bliver udviklet indenfor det digitale univers. Også i skolerne har børnene fået bedre løsninger på læringsværktøjer og det kan dermed være med til at hjælpe lærerne til at kunne håndtere en mere bred skare af forskelligheder i klassen. 

 

Dette er især værd at have med i tankerne i forhold til videre udvikling, for selvom tingene er blevet meget bedre de seneste 10-15 år pga. implementering af diverse digitale systemer, så er der stadig nogle der ikke kan klare sig med det der er adgang til på stående fod. Der skal derfor fortsat sikres en udvikling indenfor dette område, så flere og flere kan blive taget hånd om i systemerne.

Når digitalisering bliver en hæmsko

Det kan dog også virke som en hæmsko for nogle at det hele er blevet så digitalt. De digitale databaser og journal styringer på arbejdspladserne er smarte for ledelsen og andre der skal være med til at evaluere på faktiske resultater. 

 

Desværre skal de ansatte i marken bruge en masse tid på at sikre disse registreringer, hvilket tager tid fra selve arbejdet der skal udføres og dermed giver en dårligere kvalitet af arbejde. Man kunne næsten håbe at næste step i udviklingen vil være registrering gennem talebeskeder.

 

 

Dagens Gossip