Gode tips til et mere stilrent hjem

Foto: Annoncør

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Har du også set billeder af smukke hjem i diverse magasiner, der er både funktionelle og stilrene? Så har du måske overvejet, hvordan du kan forvandle dit eget hjem til noget lignende. For det kan du sagtens.

Hvis du drømmer om et hjem, der til forveksling ligner noget fra et boligmagasin, så kan du her finde gode råd til at komme godt i gang. På den måde kan drømmen om et flot hjem, hvor du vil nyde at inviterer gæster forbi, hurtigt blive en realitet.

Vælg dine farver med omhu

Farve hist og her er som sådan ikke et problem. Men hvis du har for mange stærke farver i samme rum, der ikke spiller sammen, kan det påvirke det hele rummets udtryk. Er alle dine møbler eksempelvis forskellige farver såsom rød, blå, gul og grøn, kan det være svært at opnå et stilrent hjem. Ligeledes kan mange forskellige nuancer af samme farve få rummet til at fremstå en smule ukoordineret.

Prøv derfor hellere at holde dig til de samme nuancer – eventuelt med et passende pust af farve i form af et tæppe, et stykke kunst på væggen eller en velplaceret puf. Det kan hjælpe med at løfte hele din indretning til nye og stilrene højder.

Inkludér et par hyggelige elementer

Stilrent betyder ikke koldt – på nogen som helst måde. Du kan sagtens tilføje masser af personlighed og varme til et moderne hjem uden at gå på kompromis med indretningen. Et par tæppe kan gøre din stue mere hjemlig – og i de rette farver kan de endda være med til at holde den stilrene tone.

Du kan også vælge at tilføje en gaspejs, der både kan tilføje varme på de kølige dage samt et ekstra hyggeligt element til dit hjem. Disse kan fås i et hav af designs, så du kan finde en løsning, der passer perfekt til netop dit hjem.

Invester i gode muligheder for opbevaring

En løs fjernbetjening på sofabordet, et magasin og et par tæpper. Hver for sig skaber blandt andet disse ikke det store rod. Men sammen kan det virke mere rodet, jo flere genstande du har liggende fremme.

Af denne grund kan det give rigtig god mening at sørge for, at du har forskellige muligheder for opbevaring i dit hjem. Til tæpperne kan du eksempelvis overveje en sofa med opbevaring til ekstra tæpper og puder eller en kurv, hvor du kan smide tæpperne i. En lille skål på sofabordet kan ligeledes samle forskellige fjernbetjeninger og andre små genstande, der ellers kan skabe rod på bordet. Når du benytter dig af opbevaring, kan du nemlig nemt opnå et mere ordentligt og dermed også stilrent hjem.

 

Dagens Gossip