Kamilla havde svært ved at få sin økonomi til at hænge sammen - se hvordan hun fik 50.000 på sin konto i dag

webmaster

361 uger siden

|

17/08/2017
Sponsoreret indhold
Lån penge Nordisklån
Foto: Shutterstock
Det kan være svært at få pengene til at række. I dag er Kamilla glad for, at hun henvendte sig til Nordisk lån.

Dagens topnyheder

Du kender det sikkert. Rudekurveter, regninger til internet og fitness-centret og en husleje, der ikke betaler sig selv. For 23-årige Kamilla blev det svært at få økonomien til at løbe rundt, så hun tog kontakt til Nordisk lån og lånte 50.000 kroner. Den beslutning er hun glad for i dag. 

Kamilla er pædagog, og som de fleste ved er hverdagen fyldt med masser af udgifter. En dag stod Kamilla og skulle flytte fra sin bopæl med kort varsel, så hun var nødt til at skaffe ekstra penge til flytteudgifterne. Hun hørte om Nordisk lån og tog kontakt.

”Nogle gange kan det godt være svært at få sin økonomi til at hænge sammen, selv med en fast indtægt. Da min lejlighed blev solgt, så jeg pludselig stod og skulle flytte, måtte jeg ud og låne pengene til det, fortæller hun. 

Ansøg om et lån på 50.000 kroner hos Nordisk lån her.

Kamilla undersøgte betingelserne og mulighederne hos Nordisk lån og modtog de 50.000 kroner, som hun havde ansøgt om kort tid efter. 

Nordisk lån er Danmarks nye og attraktive låneformidler og har allerede hjulpet mere end 12.000 danskere med at få styr på økonomien. Hos Nordisk lån er det nemt og enkelt at ansøge. Der bliver ikke stillet krav til, hvad pengene skal bruges til, og lånet går ind på kontoen allerede dagen efter ansøgningen er sendt. 

”Var der det mindste som jeg var i tvivl om i forbindelse med mit lån, modtog jeg gode råd fra Nordisk lån og deres kundeservice, siger Kamilla. 

Nordisk lån tilbyder en lav rente og mulighed for en fleksibel månedlig ydelse, der passer til ens behov. For Kamilla var det vigtigt, at låneprocessen var nem og overskuelig. Særligt når hun stod i en situation, hvor hun havde brug for hurtig, økonomisk hjælp. Så er det rart, der ikke er tusindvis af informationer, man skal forholde sig til og spørgsmål, der skal svares på. Hos Nordisk lån var det lige til.

”Jeg kan kun anbefale Nordisk lån til venner og familie – man føler sig bare godt behandlet hele vejen igennem, siger Kamilla. Så er der også mere overskud til dagligdagen.

Har du også svært ved at få økonomien til at hænge sammen, så ansøg om et lån i dag hos Nordisk Lån her.