Kom i gang med gellak: Sådan gør du

Foto: Annoncør

Annoncørbetalt indhold

Har du et ønske om at lave flotte negle med gellak derhjemme? I så fald kan du glæde dig over, at det faktisk ikke er vanskeligt. Det er dog en lille indlæringsperiode, hvor du skal lære det hele at kende.

Når du først har fundet ud af, hvordan tingene hænger sammen, kan det gøres i frihånd. Er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang, er du heldigvis landet det rette sted. Netop dette har du nemlig mulighed for at gøre dig selv klogere på herunder.

#1: Køb et startsæt

Hvis du skal lave negle med gellack, er du nødt til at købe det udstyr, der skal bruges til formålet. I stedet for at købe det helt enkeltvis, er det en god idé at købe et startsæt, da det indeholder alt, hvad du skal bruge.

Når du køber et startsæt, er du ikke kun sikker på, at du får, hvad du skal bruge – du er også sikker på at spare penge. I og med, at du køber et sæt, der indeholder alt udstyr til gellak-negle, gives der naturligvis en form for samlerabat på købet.

#2: Lær fra videoguides på nettet

Når du skal lære at lave negle med gellak, er der flere måder at gribe det an på. For de fleste er det lettest at få vist, hvordan man skal gøre. Heldigvis kan det sagtens lade sig gøre, da der findes et utal af videoer på nettet, der viser dig, hvad du skal gøre.

Er du mere til skrevne guides, er der også flere af disse at finde, men langt de fleste foretrækker dog at kunne se en video. Er det også tilfældet for dig, skal du blot klikke dig ind på YouTube, hvor du finder flere af disse videoer.

#3: Find inspiration til designs

Inden du giver dig i kast med at lave dine negle, skal du have en klar plan for, hvordan de skal se ud. Føler du ikke, at du er kreativ nok til, at du selv kan finde på et design, kan du heldigvis hente inspiration til dette på nettet.

Der er op til flere steder, hvor du kan finde inspiration, men det anbefales at starte på blandt andet Pinterest og Tumblr. På begge sider er der nemlig inspiration i massevis, ligesom de har en god søgefunktion, der gør det muligt at præcisere din søgning.

#4: Øv dig

Det er vigtigt, at du ikke tror, at du bliver ekspert til at lave negle med gellak fra den ene dag til den anden. Derimod er det noget, der kræver øvelse, hvorfor det kan tage et stykke tid, inden du er i stand til at lave dine negle, som du vil have dem.

I og med, at det er ganske let at fjerne gellak fra sine negle, uden at ødelægge dem, kan du heldigvis blot øve løs. Her er det vigtigt at nævne, at der naturligvis er forskel på, hvor let folk har ved at lære at lave negle med gellak.

 

Dagens Gossip