Sådan får du en retro stil i hjemmet

Foto: Annoncør

Annoncørbetalt indhold

Er du også bare vild med retro? Det er der mange, der er. Ikke mindst når det kommer til indretning. Men der er faktisk mange måder at skabe en retro stil i hjemmet på. Hvis du derfor ønsker dig at indrette på denne måde, så skal du også have en klar idé om, hvordan du vil gøre det. Og så kan du naturligvis også vælge at følge nogle af disse råd.

Få retro plakater på væggene

Du har sikkert set nogle sjove og skønne retro plakater før. For de er ret populære, og så har de en særlig charme, man ikke ser meget i mere moderne plakater. 

Hvis du vil have en retro stil derhjemme, så kan retro plakater være det perfekte valg for dig. Og du behøver faktisk ikke nødvendigvis at finde originaler. De kan desværre ofte være svære at finde og betale sig fra. Der findes nemlig mange genoptryk af de flotteste plakater.

Gå på genbrugsjagt

Har du mod på at få nogle retro møbler eller ting i dit hjem, så skal du måske på genbrugsjagt. Her kan du nemlig finde mange ting fra en anden tid. På den måde er det også det perfekte sted at finde møbler til dit retro hjem.

Det kan selvfølgelig være en hjælp at vide, hvad du leder efter. Hvis du derfor vil være sikker på, at du finder noget ægte retro, så kan det være en god idé at kigge i antikvariater.

Find din tidsperiode

Retro kan naturligvis være mange ting. For der er mange tidsperioder, som kan betegnes som retro. Derfor kan der også være stor forskel på de stilarter, der kan betegnes som retro.

Hvis du gerne vil indrette et stilrent hjem, kan det være en fordel at holde dig til retro ting fra bestemte perioder.

 

Dagens Gossip