Ski eller badeferie? Derfor bør du overveje at rejse på skiferie i 2023

Foto: Shutterstock

Det er ikke altid den letteste beslutning at finde ud af, hvor vinterferien i 2023 skal gå hen. Når nytåret har passeret og starten på et nyt år er skudt i gang, så er der mange danskere der hungrer efter nye oplevelser. Dette er særligt fordi, den danske vinter til tider kan føles ganske lang. Mange vælger at tage mod varme himmelstrøg, for at slippe lidt for vinteren og derfor udelukker skiferier. Men der er enormt mange fordele ved at vælge skiferien, fremfor badeferien. Læs med her.

Annoncørbetalt indhold

En aktiv ferie

Skiferier er alt andet en afslappende. I hvert fald om dagen. For én af de helt store fordele ved at rejse på skiferie, er netop at du får masser af motion. Frisk luft og en lang dag med skisport, er virkelig noget, der rykker i forhold til træning. Hvis du til daglig er aktiv og ikke er til ferier, hvor der bare slappes af ved poolen, så er skiferien helt oplagt.

Sne-adventure

Skiferier er lig med eventyr. Om du vælger ski eller snowboarding på ferien, så er der garanti for, at du får masser af action og eventyr. For dem som søger udfordringer når de er ude at rejse, så er en skiferie værd at have i tankerne. Overvej f.eks. en skiferie Østrig, til Norge eller Italien. 

En pause fra hverdagens ræs

Selvom skiferien er en aktiv ferie, så er det alligevel godt for krop og sjæl. For det er naturligvis ikke kun skisporten, som gør hele skiferie-oplevelsen så unik. De omgivelser man befinder sig i, er nogle af de flotteste i hele verden, nemlig bjergene. Høje, majestætiske og sneklædte bjerge. Uanset om man suser afsted på snowboard, ski eller langrend, så kan snelandskabet gøre underværker, så man for en stund glemmer livets udfordringer. 

Sne minder for livet

Skiferier er perfekte for familier, der ønsker en uforglemmelig ferie sammen. På en skiferie med familien, er der nemlig plads til at lære, få tættere relationer og finde aktiviteter man kan være sammen om, også i fremtiden. 

Sneen har et formål

Den danske vinter, kan være særdeles flot, men desværre er der ingen bjerge. Derfor er der netop mange, som rejser til nabolandene eller skidestinationer andre steder i Europa, så de kan få det bedste ud af, hvad vinteren kan. Nemlig skisport i bjergene. 

Det er nemt at få booket en skiferie

Det behøver absolut ikke være svært at komme på skiferie, da der sidder eksperter indenfor området, som kan hjælpe med det hele. Thinggaard tilbyder et stort udvalg af skiferier til mange destinationer, samt flere rejsemuligheder inden for skiferier. Tjek linket ud her i artiklen og læs mere på deres hjemmeside. Thinggaard kan desuden vejlede dig/jer omkring hvilke destinationer der passer til netop jer. 

 

 

Dagens Gossip