Avis er helt sikker: Christian Eriksen har lavet en aftale med storklub

Hvis man skal tro det spanske medie AS, så kommer Christian Eriksen til at tørne ud for en af de mest succesfulde klubber i nyere tid. Real Madrid og danskeren har nemlig allerede indgået en mundtlig aftale.

Uanset om man er fodboldinteresseret eller ej, så er det svært ikke at være en smule interesseret i, hvor Danmarks pt. bedste og mest hypede fodboldspiller skal hen i fremtiden. Danskerens kontrakt udløber nemlig i sommeren 2020, og derfor er hans fremtid i Tottenham meget usikker.

Rygterne har svirret længe omkring Christian Eriksens fremtid, hvor han ikke har ønsket at kommentere de mange næsten daglige rygter. Han tøver med at forlænge kontrakten med Tottenham, og ifølge forskellige medier, så er der kilder, der både sender ham nordpå til de største Manchester-klubber, mens de spanske kyster også har trukket i ham.

Se højdepunkterne fra gårsdagens Champions League semifinale mellem Tottenham og Ajax.

Nu ser det dog ud til, at der er kommet nyt i sagen og ifølge den store spanske sportsavis, AS, så er Christian Eriksen så godt som skiftet til den spanske hovedstadsklub, Real Madrid.

Det spanske medie skriver i dag, at Eriksen og Real Madrid allerede har indgået en mundtlige aftale om et skifte, og derfor mangler der nu blot, at Real Madrid og Christian Eriksens klub Tottenham, bliver enige i en transfersum.

Læs også

HAHA! Skider fodboldfan i bukserne på live tv?

Hvis ikke Christian Eriksen har planer om at forlænge sin kontrakt med Tottenham, så gør London-klubben bedst i at sælge danskeren til sommer. Der vil de fortsat kunne få en høj transfersum for ham, og klubben er under tidspres, da Christian Eriksen frit kan forhandle med andre klubber pr. 1. januar, da der vil være mindre end seks måneder til kontraktudløb.

Christian Eriksen koster mere end en milliard

Det spanske medie AS skriver, at Real Madrid i øjeblikket kun har gang i en spillerhandel, og det skulle således være Christian Eriksen, som de gerne vil hente til klubben. Christian Eriksen vil således være den første dansker i klubben, siden Thomas Graversen forlod den spanske kongeklub tilbage i 2006.

Hvis Real Madrid og Tottenham ender med at blive enige i en handel, så bliver det ikke en billig en af slagsen. AS skriver nemlig, at Christian Eriksen kommer til at gå for mere end en milliard danske kroner.

Ifølge avisen så henvendte Real Madrid sig i 2018 på danskeren, og her blev de mødt af et transferbeløb på cirka 1.8 milliarder kroner. Den pris skulle nu være lavere, hvor Tottenham altså “kun” kræver omkring 1.1 milliarder kroner for Christian Eriksen.

Skulle de to klubber nå til enighed om en pris i den størrelsesorden, så vil Christian Eriksen springe rekorden for den største transfer for en dansk spiller nogensinde. I øjeblikket er de 190 millioner kroner, som Jannik Vestergaard kostede Southampton i 2018 den dyreste transfer af en dansk spille nogensinde, men den rekord kan Christian Eriksen altså slå med knap seks gange.

Det så meget kontroversielt ud for Eriksens holdkammerat, Jan Vertonghen, da han ikke selv kunne gå fra banen, men alligevel kom i spil igen.

Christian Eriksen var i går i aktion for Tottenham i Champions League semifinalen, hvor det noget overraskende endte med, at Ajax trak sig ud af opgøret med en sejr på 0-1 i London. Det sætter dermed Tottenham og Christian Eriksen i et svært udgangspunkt inden returopgøret, hvor de skal forsøge at spille sig i finalen, hvor de møder enten FC Barcelona eller Liverpool.

Læs også

22-årig fra Randers var sin mand utro: Jeg havde ikke noget valg

 

 

Dagens Gossip