Christian Eriksen er tilbage på landsholdet

Foto: Shutterstock

Efter flere måneder ude er Christian Eriksen nu tilbage i truppen.

For første gang siden sit hjertestop i Parken under EM-slutrunden sidste år er den danske fodboldstjerne Christian Eriksen nu blevet udtaget til landsholdet igen.

Det har landstræner Kasper Hjulmand offentliggjort i dag i DBU’s presselokale i Brøndby, hvor truppen til de kommende venskabskampe mod Holland og Serbien blev offentliggjort. 

Læs også

EU offentliggør nye sanktioner mod Rusland

Det er det største comeback til landsholdet siden Michael Laudrups i 1993, mener TV 2 SPORTs fodboldkommentator gennem mange år, Flemming Toft.

“Det er en sejr for Hjulmand og landsholdet, for danske fodboldfans, men først og fremmest for Christian Eriksen selv. Først troede han, og vi andre, at det var slut. Så blev det et 'hvis, han vender tilbage'. Nu er han tilbage. Det giver så meget mening," siger han.

31. januar i år præsenterede Premier League-klubben Brentford, som har flere danske spillere i truppen og danske Thomas Frank som træner, Christian Eriksen på en halvårig kontrakt, efter at Serie A-klubben Inter havde ophævet danskerens kontrakt.

Det gjorde man, fordi det ikke er tilladt at spille med en pacemaker i den italienske Serie A.

Christian Eriksen nåede at vinde Serie A-mesterskabet med Inter i sæsonen 2020/2021 før kollapset.

26 dage efter underskriften med Brentford fik Eriksen officiel debut mod Newcastle, og i Brentfords seneste to kampe har han fået fuld tid.

I seneste kamp mod Burnley leverede Eriksen sågar et assist og var dybt involveret i opspillet til det straffespark, som blev Brentfords andet mål i 2-0 sejren.

Dermed er det altså en formmæssigt fin Christian Eriksen, som igen kan trække i den røde trøje for Danmark.

Læs også

Nu bliver benzinen billigere igen

 

Dagens Gossip