30/11/2021
Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix
Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix
Mikkel Damsgaards klub kommer med en nedslående melding.

Dagens topnyheder

Det danske stjerneskud Mikkel Damsgaard, som under sommerens EM-slutrunde fik kaldenavnet “Damsinho” med reference til hans teknisk høje niveau, kommer ikke til at betræde grønsværen mere i 2021.

Det fastslår Damsgaards klub i den italienske Serie-A, Sampdoria.

Årsagen er en skade i knæet, som indtil videre på klubplan har holdt ham uden for banen siden 3. oktober, hvor Sampdoria spillede 3-3 mod Udinese, som har danske Jens Stryger-Larsen på holdet.

Damsgaard spillede dog landskamp for Danmark den 12. Oktober mod Østrig. I et svar til TV2 Sport skriver Sampdoria følgende:

“Vi har fået følgende melding fra vores medicinske stab: Damsgaards situation går stille og roligt fremad, og han har det meget bedre. Han havde en infektion i knæet, der krævede et indgreb," siger klubben og fortsætter:

"I øjeblikket er han i gang med at modtage behandling og fysioterapi for at komme stærkt tilbage, men det tager tid,” meddeler klubben.

I begyndelsen af november blev Damsgaard indlagt på hospitalet med sygdom efter en infektion i knæet.

Herefter kom så en knæoperation, som altså fortsat holder ham ude af kamp. 

Sampdoria kunne ellers nok godt bruge danskerens tekniske kvalitet, da holdet lige nu er placeret på en 15. plads med 15 point efter 14 kampe.