Damsgaard færdig

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Mikkel Damsgaards klub kommer med en nedslående melding.

Det danske stjerneskud Mikkel Damsgaard, som under sommerens EM-slutrunde fik kaldenavnet “Damsinho” med reference til hans teknisk høje niveau, kommer ikke til at betræde grønsværen mere i 2021.

Det fastslår Damsgaards klub i den italienske Serie-A, Sampdoria.

Læs også

Forbud mod at køre over Storebæltsbroen

Årsagen er en skade i knæet, som indtil videre på klubplan har holdt ham uden for banen siden 3. oktober, hvor Sampdoria spillede 3-3 mod Udinese, som har danske Jens Stryger-Larsen på holdet.

Damsgaard spillede dog landskamp for Danmark den 12. Oktober mod Østrig. I et svar til TV2 Sport skriver Sampdoria følgende:

“Vi har fået følgende melding fra vores medicinske stab: Damsgaards situation går stille og roligt fremad, og han har det meget bedre. Han havde en infektion i knæet, der krævede et indgreb," siger klubben og fortsætter:

"I øjeblikket er han i gang med at modtage behandling og fysioterapi for at komme stærkt tilbage, men det tager tid,” meddeler klubben.

I begyndelsen af november blev Damsgaard indlagt på hospitalet med sygdom efter en infektion i knæet.

Herefter kom så en knæoperation, som altså fortsat holder ham ude af kamp. 

Sampdoria kunne ellers nok godt bruge danskerens tekniske kvalitet, da holdet lige nu er placeret på en 15. plads med 15 point efter 14 kampe. 

Læs også

Undgå køb af dette mundbind

 

 

Dagens Gossip