Dansk stjerne smittet med covid-19

Foto: Shutterstock.com

Han kunne tidligere på aftenen løfte armene og trække på smilebåndet, da han spillede sig i finalen ved EM i Ukraine.

Badmintonstjernen Viktor Axelsen har dog skiftet sin jubel ud med ærgrelse, da han lørdag aften er blevet testet positiv for coronavirus.

Den kedelige nyhed om, at Viktor Axelsen er testet positiv, bliver bekræftet af Jens Meibom, der er Badminton Danmarks sportschef, under et interview med TV 2 Sport.

Læs også

Kristina ser sin kæreste gå på knæ foran gravsted - så går sandheden op for hende, da hun ser navnet på stenen

"Vi har fået svar fra vores PCR-test her til morgen, og vi har fået endnu en person, der er positiv, og det er desværre Viktor (Axelsen, red.)," siger han til TV 2 Sport, hvorefter han tilføjer: 

"Vi fik det at vide efter kampen (Axelsens semifinale, red.). Vi følger protokollen, han er røget tilbage på værelset, har fået foretaget endnu en test, som protokollen foreskriver, hvor vi skal have afklaret, om han er positiv, eller om det er en falsk positiv." 

Det betyder, at Viktor Axelsen skal testes igen, og hvis den viser sig ligeledes at være positiv, må han i stedet vinke farvel til EM. 

Det er særdeles træls, da han ellers står til at skulle møde landsmanden Anders Antonsen i søndagens finale, hvor Viktor Axelsen ellers ville komme ind med masser af selvtillid i baghånden.

Han spillede sig nemlig videre med bravour, da han skulle op mod Kalle Koljonen fra Finland. Det blev en meget overbevisende sejr til danskeren, der slog Kalle i to sæt med cifrene 21-14, 21-14. 

Viktor Axelsen står dermed noteret som den fjerde spiller fra Danmark, der tester positiv under EM. Der er foruden Axelsen tale om Rasmus Kjær, Joel Eipe og Mathias Thyrri, som alle blev ramt af den samme skæbne. 

Det kommer formentlig også til at betyde, at Axelsen, samt de andre smittede, vil skulle forblive i karantæne i Ukraines hovedstad, mens den resterende del af den danske lejr rejser hjem.

Læs også

Silas Holst siger farvel

 

Dagens Gossip