Silas Holst siger farvel

Foto: Birgitte Carol Heiberg/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Den kendte danser og skuespiller Silas Holst er vemodig. Det er nemlig blevet tid til, at han skal sige farvel til sit hjem gennem de sidste syv år.

Silas Holst har i et opslag på sin Facebook-profil udtrykt, at han er vemodig, men samtidig også klar på nye eventyr. 

Læs også

Britney Spears' far melder ud: Britney har demens

På billedet ses han nyde en kop kaffe, og i baggrunden ser man hans hus, Ågerupgård. I teksten til billedet skriver han, at det er den sidste kop kaffe, han kommer til at nyde i haven. Huset er nemlig solgt, og da billedet blev taget, var der blot en halv time til overtagelsen. 

Danseren og skuespilleren beskriver huset som værende 'et helt perfekt hjem de sidste syv år’. Desuden skriver han også i sit opslag på Facebook, at det er et hus, der er 'spækket med mange minder og god energi'. 

Silas Holst giver dog også udtryk for, at han er helt sikker på, at det er de 'perfekte mennesker, der har købt huset'. Han fortæller, at han kan se og mærke, at de er lige så begejstrede og forelskede i det, som det var tilfældet for ham selv, da han så det.

Dog lægger han heller ikke skjul på, at han finder det 'lidt vemodigt, da huset er fantastisk'. Til trods for dette, ser han også fremad, da han finder det 'spændende med det nye eventyr', som han og hans familie skal begive sig ud på. 

I opslaget skriver han også, at han ofte fortæller sine børn, at 'eventyr ender altid godt'. Til sidst runder han opslaget af med at takke naboerne for de sidste syv år, hvor de har boet i huset – og dernæst understreger han, at de stadig vil kigge forbi på vejen til festerne. 

Læs også

Mand anholdt: Truede Mette Frederiksen

Danseren fortæller også, at de nu siger farvel til Ågerupgård, mens de tager hul på et nyt eventyr i 'Præsteboligen'.