Kendt influencer tjener millionbeløb på salg af nøgenbilleder på to døgn

Foto: Instagram

Salg af nøgenbilleder i blot 48 timer indkasserede den kendte influencer og YouTube-stjerne Corinna Kopf et stort millionbeløb.

Den kendte influencer og YouTube-stjerne Corinna Kopf er for nylig begyndt at sælge eksplicitte billeder og videoer af sig selv på platformen OnlyFans. 

Læs også

Finder 'klump' på hunds bryst og skynder sig til dyrlæge: Så indser hun sin pinlige fejl

Økonomisk set har det vist sig at være en fornuftig beslutning for den 25-årige Corinna Kopf. 48 timer efter oprettelsen af hendes profil, havde hun nemlig indkasseret intet mindre end en million dollars. Det svarer til 6,2 millioner danske kroner. 

Det er influenceren selv, der har afsløret, at hun har tjent den store sum penge. Dette har hun afsløret i en YouTube-video, der er blevet uploadet af hendes ven YouTube-sensationen David Dobrik, der har mere end 18 millioner følgere på platformen. 

"På 48 timer har tjent lidt over en million dollars. Og så gamblede jeg for at fejre det, og vandt 30.000 dollars," siger den verdenskendte influencer i videoen.

 

Hun fortsætter herefter med at fortælle om, at hun får donationer fra flere af dem, der abonnerer til hendes profil på OnlyFans. 

Som et eksempel fortæller hun om en mand, der har givet hende en generøs på 100 dollars, hvilket er svarende til 625 danske kroner. 

"Se på denne person. En donation på 100 dollars: 'Hej Corinna. Kan jeg få noget f***e'," siger Corinna Kopf i videoen. 

Senere i videoen bliver det desuden også afsløret, at hun har brugt en del af de penge, hun har tjent på sin OnlyFans til at købe en Ferrari. På det amerikanske marked koster denne Ferrari 400.000 dollars, hvilket svarer til cirka 2,5 millioner danske kroner. 

Inden hun oprettede sin profil på OnlyFans, delte den 25-årige influencer et opslag på sin Twitter-profil, hvori hun skrev, at hun ville lave en OnlyFans-profil, hvis opslaget fik 500.000 likes. 

I skrivende stund har det dog endnu ikke nået de 500.000 likes, om end det er tæt på, da hele 428.000 har tilkendegivet, at de synes godt om opslaget. 

Efter lanceringen af hendes OnlyFans-profil, har Corinna afsløret, at hun har haft store problemer med, at folk deler de billeder og videoer, som hun sælger til sine abonnenter. Derfor har hun fortalt, at hun har i sinde at forfølge folk juridisk, hvis de deler hendes billeder og videoer.

Corinna Kopf får betaling fra de abonnenter, der følger hende på platformen. Hver abonnent betaler 25 dollars (160 kroner) pr. måned, men samtidig får de også mulighed for at købe yderligere indhold samt donere penge til hende, hvilket hun også tjener penge på.

Læs også

Rapper tjente millionbeløb på seks timer ved at sælge frække billeder og videoer

På det seneste har der været talrige eksempler på kendte, der har oprettet profiler på OnlyFans, hvoraf flere af dem har tjent massive summer penge på det. Det inkluderer blandt andet rapperen Bhad Bhabie, som du kan læse mere om ved at følge linket herover.

 

Dagens Gossip