Forfærdelig tragedie: 17-årigt dansk stortalent død kort efter hjertestop

Skrevet af Nicolai Busekist

31/01/2022
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Det kun 17-årige stortalent har mistet livet få dage efter et hjertestop.

Dagens topnyheder

Den kun 17-årige golfstjerne Viggo Sørensen mistede søndag livet. Han døde ganske få dage efter at være blevet ramt af et hjertestop.

Den unge dansk-franske golfspiller var bosiddende i Dubai, hvor han desværre også mistede livet. Det har skolen GEMS Wellington Academy, som Viggo Sørensen var tilknyttet, oplyst på Facebook.

"Vi har nogle ekstremt triste nyheder at dele," skriver GEMS Wellington Academy på Facebook, og fortsætter:

"Torsdag i sidste uge blev en af vores elever, Viggo Sørensen, ramt af en alvorlig medicinsk hændelse, der førte til hjertestop og Viggo endte i koma. Lægerne fastslog, at han ikke kun reddes, og Viggo døde søndag aften."

Derudover skriver skolen, at det unge golftalent vil blive husket af både lærere og elever på skolen som værende en 'livsglad ung mand med et stort hjerte', som altid 'var glad for at hjælpe dem, der havde brug for det'.

"Det kunne være hans klassekammerater, der kæmpede i klassen, elever, der studerede i fællesrummet, eller endda lærere, der så ud som om, de havde en hård dag," skriver skolen også om Viggo, og fortsætter:

"Som en elev sagde i denne uge, havde ingen problemer med Viggo, men hver elev havde en historie, fordi han var den slags person."

Viggo Sørensen var en talentfuld golfspiller, der flere gange har udmærket sig i golfverdenen. Blandt andet har han for nylig været på forsiden af magasinet 'World Wide Golf', der er Mellemøstens mest prestigefyldte golfmagasin.

"Viggo var en fremtidig stjerne. Golf var hans passion og hans liv, og hans fremtid i den sport, han elskede, blev taget alt for tidligt væk," skriver GEMS Wellington Academy også.

"Han vandt begivenhed efter begivenhed, men han forblev altid ydmyg. Der vil aldrig være en anden Viggo mere i vores Sixth Form. Han var virkelig en ener."