HAHA! Skider fodboldfan i bukserne på live tv?

Det kan være pinligt nok at blive fanget på video, hvis man piller næse. Men forstil jer, at blive fanget mens, man slår en prut, man måske burde have holdt inde. Sådan gik det desværre for en fodboldfan i går.

Når man er til en fodboldkamp i en af de bedste fodboldligaer, så ved man også, at der er en risiko for, at man på et eller andet tidspunkt, bliver fanget af kameraet. Det er der kommet mange sjove situationer ud af, både hvor publikum og spillere bliver fanget mens, at de piller næste, laver sjove grimasser, eller noget helt tredje.

En West Bromwich fan sidder dog nok i dag, og ønsker, at han aldrig havde taget turen med sit hold til udebanekampen mod Bristol City. Ikke kun fordi, at hans mandskab tabte med 3-2, men fordi han i dag bliver grint af, af hele internettet.

I det 47. minut af kampen valgte produceren fra Sky Sport tilfældigvis at zoome ind på et par af udeholdets fans, og her fangede de en fan, der umiddelbart ser rigtig uheldig ud. I første omgang ser man i baggrunden, hvordan West Bromwich-fanen går stille og roligt op ad trapperne. Herefter fryser han et kort øjeblik, inden han pludselig tager sig til bagenden, og skynder sig ned af trapperne igen.

Du kan se den humoristiske episode i videoen her:

Folk på de sociale medier er flade af grin

Hvis man laver noget dumt eller pinligt, og det bliver fanget på kamera, så kan man godt regne med, at det ender på internettet. Ender det først der, så kan man ligeså godt bare bide det i sig, for det stopper ikke igen.

De sjove kommentarer på de sociale medier kommer nok heller ikke til at stoppe lige foreløbigt, hvor folk er flade af grin over den lille episode.

Læs også: Fodbold i TV

”Jeg har ondt af den West Brom fan, der sked i bukserne i går aftes, når han skal møde på job i dag. Tag fri resten af året, du slipper aldrig for at høre på det,” lyder det fra twitter-brugeren Jay.

En anden bruger ved navn Jason er lidt mere spydig, da han samtidig kommer med en lille provokation til udeholdets fans. ”Så en West Bromwich fan skider i bukserne på live tv i Asthon Gate. Heldigvis er der nogle blandt udeholdets fans, der rengør bukser som en levevej,” skriver han.

Enkelte andre mener ikke, at han har skidt i bukserne, og hentyder i stedet til, at manden skulle have tabt sin butt-plug. Hvad mener du, der skete for den uheldige fan?

Læs også

Luksusfælden stikker helt af: 25-årig Jacob bor hjemme og får 11.300 kr. hver måned…. Af sin familie

 

 

Dagens Gossip