Luksusfælden stikker helt af: 25-årig Jacob bor hjemme og får 11.300 kr. hver måned…. Af sin familie

Det er op ad bakke i sæsonafslutningen af Luksusfælden, hvor eksperterne skal forsøge at hjælpe Jacob, der bor hjemme og får mange tusinde kroner foræret af sine familie.

Når Luksusfælden i aften lægger vejen forbi Vejle, så møder de Jacob, der har været med i flere forskellige tv-programmer. Han har både deltaget i TV3-programmet ’Vi er bare mænd’ ligesom han også er aktuel i DRs ’Date min værste side’

I aften er han dog med i Luksusfælden, fordi hans økonomi sejler, og det skyldes, at han bruger ufatteligt mange penge, selvom han bor hjemme hos mor og far. Her kunne han let få gratis mad, men han vælger i stedet at bruge mange tusinde kroner om måneden på junkfood.

Derudover er Jacob afhængig af computerspil, hvor han spiller op mod 14 timer om dagen. Det er dog ikke kun tid, som Jacob bruger på sin computer, han har netop også investeret 23.000 kroner i en specialdesignet gamercomputer, ganske kort tid inden, at Luksusfælden kom på besøg.

Indtægterne mener Jacob ikke, at han har mange af, da han kun af og til er domsmand, og ellers modtager penge fra sine forældre. Jacob er dog slet ikke klar over, hvor mange penge han faktisk får overført hver måned, fra sin forældre.

”Tager vi det med fra min familie, er det nok 3.000 kroner,” lyder det fra Jacob, der får sig et chok, da eksperterne afslører det reelle beløb.

”Du har ret Jacob. Du har tjent lidt som domsmand, men langt din største del af din indtægt er kommet af din familie. 11.300 kroner har de overført til dig hver eneste måned det seneste år,” lyder det fra den ene ekspert, mens Jacob står målløs og ser til.

”Det kan jeg slet ikke få til at gå op,” lyder det fra Luksusfælden-deltageren.

Læs også

Luksusfælden: Søren gider ikke at arbejde – Mener ikke, at det kan betale sig

Eksperterne er vanvittigt hårde ved Jacob

Eksperterne i Luksusfælden har generelt ry for at gå lige på og hårdt, men i mange programmer vi også set, hvordan de trods alt har masser af medfølelse for deltagerne, der har haft et hårdt liv. Der er dog ingen medfølelse at spore hos de to eksperter i aften, der nærmest river Jacob fra hinanden.

”Hvis jeg var dig, så ville jeg nærmest være nedbøjet med dårlig samvittighed lige nu”, lyder det fra den ene ekspert, inden den anden sætter sit angreb ind.

”Jeg tror ikke, at det er en følelse, der indgår i Jacobs følelsesregister. Fordi hvis du havde haft dårlig samvittighed eller tilstrækkelig dårlig samvittighed, så havde du handlet på det her for langtid siden. Så du har bare lænet dig tilbage og nydt det søde liv, uden at du selv skulle gøre noget som helst,” lyder det fra eksperten Jacob Linnemann, der fyrer sin remse af, mens Jacob flere gange forsøger at sige, at han skam har samvittighed.

Eksperterne spørger derefter Jacob, om han er klar til at høre, hvad han har brugt pengene på. Det er Jacob ikke, og han beder om en pause.

Se de vilde beløb herunder, som Jacob bruger hver måned på sin afhængighed.

 

Læs også

Luksusfælden: Lars er næsten skaldet, men går til frisør hver uge

 

 

Dagens Gossip