Holger Rune teamer op med kendt 'træner': "Jeg er meget glad"

Foto: Shutterstock

Holger Rune indleder et nyt samarbejde.

Den danske tennisspiller Holger Rune har i løbet af 2022 leveret nogle flotte præstationer i forskellige tenniskampe. Mange spår derfor den unge en dansker en lovende tenniskarriere.

I elitepsort fylder det mentale en stor del. Nogle gange kan der være et meget stort pres, som man skal håndtere og præstere under. Det kan være svært, hvorfor eksempelvis fodboldklubber tit har ansat mentale trænere til at hjælpe med netop dette.

Læs også

Stewardesse afslører: Derfor skal du aldrig drikke te eller kaffe på et fly

Denne metode har det 19-årige tennistalent også valgt at gøre brug af, for han har nemlig indledt et samarbejde med ingen ringere end B.S. Christiansen. Det oplyser han på Instagram.

– Jeg er meget glad for at kunne fortælle, at jeg er gået sammen med mentaltræner B.S. Christiansen, som er meget erfaren og succesfuld med at håndtere de mentale aspekter i elitesport. Jeg er overbevist om, at dette samarbejde kan hjælpe mig med at opfylde mit potentiale og nå mine mål, og jeg ser frem til vores arbejde sammen, den 19-årige Holger Rune.

Foto: Instagram

B.S er da også som Holger skriver meget erfaren i netop dette. For det første har B.S tidligere gennemført den meget krævende uddannelse, som Jægerkorpset udsætter sine aspiranter for. Som aktiv i Jægerkorpset var B.S også forbi det krævende Ranger-kursus i USA, hvor han sluttede som en af  kursets bedste elever.

 

Desuden har han i flere år været tilknyttet fodboldklubben FC Midtjylland, hvor han er ansat som mental coach. Det samme er han over for badmintonspilleren Viktor Axelsen, som også nyder stor succes som topatlet.

Foto: Instagram

Læs også

DMI melder vild varme på vej: Her bliver der 45 grader

 

Dagens Gossip