Irriteret Mikkel Hansen langer ud efter Tv2

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det var en tydeligt irriteret Mikkel Hansen, der skulle evaluere på slutrunden i Tv2-studiet efter sejren over Rusland i går aftes.

Danmark er færdige ved EM 2020. Det stod klart efter Islands nederlag til Ungarn, men det er nok hos de færreste, at det rent faktisk er sivet ind.

Nederlag i den første kamp mod Island og uafgjort mod Ungarn i kamp nummer to betød, at Danmark ikke længere havde skæbnen i deres egen hånd.

Læs også

Kæmpe prisstigning på vej til mange tusinde danskere

De havde brug for hjælp fra Island, men det fik de ikke, og dermed blev gruppespillet endestationen, selvom det blev til en sejr mod Rusland i går aftes.

Trods en sejr i den sidste kamp, var der ikke smil at finde hos det danske landshold, og særligt Mikkel Hansen var ikke begejstret, da han gæstede TV2s studie i Sverige, hvor han skulle evaluere på slutrunden.

Tv2 bragte nemlig et indslag, hvor Mikkel Hansen havde delt sine frustrationer ovenpå kampen mod Island. Det indslag fik dog ikke Mikkel Hansen til at klappe i hænderne.

I stedet kunne man tydeligt se, hvor irriteret Mikkel Hansen blev, og han gjorde det klart for Morten Ankerdal i studiet, at Tv2 forsøgte at skabe en konflikt, som ikke eksisterede.

Dermed understregede Mikkel Hansen også, at der ikke var nogen problemer mellem ham og landstræner Nikolaj Jacobsen.

Læs også

Skat med melding til danskerne: Nu er det sidste chance

 

 

Dagens Gossip