Kasper Hjulmand afslører stor sorg: Mistede sin onkel på fodboldbanen

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix.

Kasper Hjulmands onkel døde af hjertestop midt på fodboldbanen.

“Jeg mistede min onkel på fodboldbanen på grund af et hjertestop. Så mine følelser har været uden på kroppen, og jeg har forsøgt at håndtere det.”

Læs også

Skiftede til langærmet trøje i 30 graders varme: Nu forklarer Kasper Hjulmand hvorfor

Sådan sagde landstræner Kasper Hjulmand mandag på et pressemøde, skriver Aftonbladet.

Lørdag den 12. juni kollapsede fodboldspilleren Christian Eriksen på banen midt i kampen mellem Danmark og Finland. Den danske landsholdsspiller fik et hjertestop, men heldigvis lykkedes det læger at få liv i Christian Eriksen igen.

Ligesom de danske spillere, så har Kasper Hjulmand modtaget professionel hjælp til at behandle alt, hvad der er sket.

“Jeg har også haft en psykolog, der har hjulpet mig. Men de, der hjælper mig, er mit lederteam. Vi er ét,” lød det fra landstræneren, der blandt andet fremhævede assistenttræner Morten Wieghorst på pressemødet.

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix.

“Morten og jeg trænede sammen i FC Nordsjælland, da en af ​​vores spillere blev ramt af et lyn og lige præcis overlevede. Spilleren var i koma i to måneder, men overlevede. Vi har oplevet så meget sammen,” fortalte Kasper Hjulmand.

Tror på en sejr

Onsdag spiller Danmark mod England i semifinalen. Det er en kamp, hvor Kasper Hjulmand tror på en dansk sejr.

“England har et fantastisk hold, de er selvfølgelig favoritter, men jeg tror, ​​vi kan udfordre dem. England skal spille meget, meget godt for at vinde mod os,” lød det fra den danske landstræner mandag på et pressemøde. 

Kampen bliver spillet kl. 21.00 på Wembley Stadium i London, og det bliver en kamp, hvor danske fans får svært ved at møde fysisk op. Indrejserestriktioner i England gør nemlig, at det ikke er muligt for danskere at rejse til den engelske hovedstad og opleve semifinalen.

Det kan du læse mere om i denne artikel:

Læs også

Ingen danske fans i semifinalen

 

 

 

 

 

Dagens Gossip