Manchester United spiller anholdt og suspenderet for mistanke om voldtægt

Foto: Shutterstock

En Manchester United spiller er blevet anholdt efter, at nogle offentliggjorte billeder og video- og lydklip har sat ham under luppen i en sag om både voldtægt og vold.

Den kun 20-årige Mason Greenwood har allerede haft stor success med sin fodboldkarriere, og han fik således sin første plads på et førstehold, da han var kun 17 år, og han fik debut hos Manchester United i 2019.

Han scorede desuden sit første mål d. 19. september 2019 og blev dermed klubbens yngste målscorer i en europæisk turnering nogensinde.

Læs også

Britiske Oli vil skifte etnicitet: Planlægger vanvittig operation for at blive 100% koreansk

Den unge fodboldspiller har da også haft bolden tæt på sig hele livet, og han har således været en del af Manchester Uniteds ungdomsakademi, siden han var seks år gammel.

Udover sin karriere i klubben, så har han også spillet adskillige internationale kampe for England på ungdomsniveau, og han fik sin landsholdsdebut d. 5. september 2020 i en kamp mellem England og Island. 

Dengang blev glæden dog kort, da han d. 7. september blev sendt hjem sammen med holdkammeraten Phil Foden, fordi de to havde brudt holdets Covid-19 regler ved at invitere gæster ind på deres hotelværelse. 

Nu er den unge spiller igen kommet i rampelyset af en uheldig grund, og denne gang må de potentielle konsekvenser siges at være meget større, hvis det viser sig, at anklagerne holder vand. 

Flere britiske og internationale medier skriver nemlig, at Greenwood er blevet anholdt og sigtet for både voldtægt og vold. Det er blevet bekræftet af Greater Manchesters politi. 

I en udtalelse stod der: "Greater Manchesters politi blev tidligere i dag (søndag d. 30. januar) gjort opmærksom på online billeder og videoer på sociale medier, delt af en kvinde, som rapporterede om hændelser med fysisk vold."

Udtalelsen fra politiet fortsatte: "En efterforskning blev igangsat og efter henvendelser, kan vi bekræfte, at en mand i 20'erne siden er blevet anholdt under mistanke om voldtægt og vold. Han forbliver varetægtsfængslet for at blive afhørt."

Anklagerne blev altså dannet ud fra en række billeder, videooptagelser og en lydfil fra d. 22. oktober, som blev delt på de sociale medier af spillerens kæreste, modellen Harriet Robson.

Opslaget er siden blevet slettet. 

Ifølge Ladbible har Manchester United siden anholdelsen meldt ud, at Greenwood hverken kommer til at deltage i kampe eller træning med klubben "indtil videre".

I en tidlig udtalelse stod der: "Vi er opmærksomme på billeder og anklager, som cirkulerer på de sociale medier. Vi vil ikke kommentere yderligere, indtil vi har fået fakta på plads. Manchester United tolererer ikke vold af nogen form."

Senere meldte de følgende ud: "Mason Greenwood vil ikke vende tilbage til træning eller til at spille kampe indtil videre."

Læs også

Teenager lider af invaliderende "selvmordssygdom": Føles som om, at kroppen bliver kogt indefra

 

 

 

Dagens Gossip