Melder ud om Mikkel Hansen

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Efter en hård maveonde hos Danmarks superstjerne, Mikkel Hansen, er der nu nyt inden kvartfinalen.

VM i håndbold 2021 har ved siden af spillet på banen i den grad handlet om sygdom. Mange spillere har nemlig været smittet af covid-19, hvilket har fået flere nationer til at trække sig både før og under slutrunden.

Læs også

Efter ændring i TV 2-program: Nogle vil blive rasende

Covid-19 er dog ikke det eneste, der florerer under dette års håndbold VM. Flere hold har nemlig oplevet, at spillerne er blevet smittet med maveonde. Hele det slovenske hold fik sig en slem omgang maveforgiftning og det samme har været tilfældet for flere spillere på diverse hold.

Danmark er desværre ikke gået fri, og her er det nogle af de største profiler, der er blevet ramt.

Mikkel Hansen og Johan Hansen blev hårdt ramt af maveonde, og det samme var tilfældet med holdets fysioterapeut, Anja Greve. Også Mads Mensah, Morten Olsen og Lasse Andersson fik symptomer, men heldigvis var de i stand til at spille.

Melder ham klar

Nu er to kampe så overstået og Danmark er klar til kvartfinalen mod Egypten i morgen onsdag, og her kan Nikolaj Jacobsen glæde sig over, at han atter har superstjernen Mikkel Hansen klar igen.

“Jeg anser det ikke for sandsynligt, at han ikke spiller,” lyder det fra Nikolaj Jacobsen på et online pressemøde tirsdag formiddag ifølge TV2.

Det vides dog ikke, hvor meget spilletid Mikkel Hansen er klar til.

“Han kommer til at spille en rolle – spørgsmålet er mere hvor meget og i hvilken forfatning,” lyder det fra landstræneren.

Også en anden stjerne i form af målmand Niklas Landin har haft problemer. Han udgik nemlig i kampen mod Kroatien med en knæskade. Heldigvis så er meldingen dog, at han bliver klar.

Læs også

Janni Pedersen siger farvel

 

 

Dagens Gossip