Nu er de her: Kampstart for Danmarks kampe i mellemrunden ved håndbold VM 2019

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Danmark spillede sig videre til mellemrunden ved håndbold VM 2019 i Japan. Det betyder, at de skal spille minimum tre kampe mere, og spilletidspunkterne for disse kampe ligger nu fast.

Der var spænding fra start til slut, da Danmark i dag besejrede de franske Europa- og verdensmestre i en regulær knald eller fald kamp.

Et nederlag til Danmark havde nemlig betydet, at de ikke ville gå videre til mellemrunden, og dermed hang håbet om en plads ved OL i en meget tynd tråd.

Læs også

Caroline Wozniacki stopper karrieren

Det lykkedes dog for Danmark, der dermed tager et point med videre i mellemrunden, hvor det på forhånd var afgjort, at Danmark vil møde Norge, Holland og Serbien.

Til gengæld var kamptidspunkterne ikke klar på forhånd, men de er til gengæld klar nu, og dermed kan det afsløres, at Danmark spiller deres tre mellemrundekampe ved håndbold VM disse tidspunkter lokal tid.

Norge - Danmark: 8. december klokken 20.30.

Danmark - Holland: 9. december klokken 18.00.

Serbien - Danmark: 11. december klokken 18.00.

VM 2019 afvikles i Japan, og det betyder, at der er en ret stor tidsforskel. Danmarks kamp mod Norge bliver således afviklet klokken 12:30 dansk tid, mens kampene mod henholdsvis Holland og Serbien bliver spillet klokken 10.00 dansk tid.

Læs også

Har du tanket på denne tankstation? Benzin og diesel blev byttet rundt:

 

 

 

Dagens Gossip