Tragisk nyhed for Mathias Gidsel

Skrevet af Henrik R

01/02/2022
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Mathias Gidsel der kom til skade i Danmarks EM-bronzekamp mod Frankrig, har fået en forfærdelig nyhed.

Mest læste i dag

GOG-profilen Mathias Gidsel har i dag (tirsdag) fået scannet sit højre knæ, efter han kom til skade i bronzekampen ved EM i Ungarn. Det skriver håndboldklubben GOG i en pressemeddelelse.

Scanningen har vist, at han har ødelagt det bagerste korsbånd, hvilket ikke kræver operation, men betyder en genoptræningsperiode på 4-6 måneder. 

”Jeg er selvfølgelig meget ked af situationen. Vi er i gang med en fantastisk sæson i GOG med masser af spændende kampe på programmet. Det er så ærgerligt, at jeg ikke kan være en del af det. Men nu vil jeg fokusere 100% på at genoptræne og få et stærkt knæ igen,” udtaler Mathias Gidsel i en pressemeddelelse fra GOG.   Med udsigt til en genoptræningsperiode på 4-6 måneder er det usandsynligt, at Mathias Gidsel kommer tilbage i den her sæson. GOG-stjernen må derfor hjælpe holdkammeraterne fra sidelinjen.   ”Det er naturligvis et kæmpe slag for hele holdet. Vores tanker går mest af alt til Mathias, der jo var i gang med en vanvittig flot periode. Nu får han mulighed for at få lidt ro på, pleje sin krop og genoptræne det knæ. Og så er jeg sikker på, han kommer stærkere tilbage og får en lang og fantastisk karriere,” lyder det fra GOG-træner Nicolej Krickau.