Tragisk nyhed for Mathias Gidsel

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Mathias Gidsel der kom til skade i Danmarks EM-bronzekamp mod Frankrig, har fået en forfærdelig nyhed.

GOG-profilen Mathias Gidsel har i dag (tirsdag) fået scannet sit højre knæ, efter han kom til skade i bronzekampen ved EM i Ungarn. Det skriver håndboldklubben GOG i en pressemeddelelse.

Læs også

Pfizer søger om tilladelse til at dobbeltvaccinere spædbørn

Scanningen har vist, at han har ødelagt det bagerste korsbånd, hvilket ikke kræver operation, men betyder en genoptræningsperiode på 4-6 måneder. 

”Jeg er selvfølgelig meget ked af situationen. Vi er i gang med en fantastisk sæson i GOG med masser af spændende kampe på programmet. Det er så ærgerligt, at jeg ikke kan være en del af det. Men nu vil jeg fokusere 100% på at genoptræne og få et stærkt knæ igen,” udtaler Mathias Gidsel i en pressemeddelelse fra GOG.

 

Med udsigt til en genoptræningsperiode på 4-6 måneder er det usandsynligt, at Mathias Gidsel kommer tilbage i den her sæson. GOG-stjernen må derfor hjælpe holdkammeraterne fra sidelinjen.

 

”Det er naturligvis et kæmpe slag for hele holdet. Vores tanker går mest af alt til Mathias, der jo var i gang med en vanvittig flot periode. Nu får han mulighed for at få lidt ro på, pleje sin krop og genoptræne det knæ. Og så er jeg sikker på, han kommer stærkere tilbage og får en lang og fantastisk karriere,” lyder det fra GOG-træner Nicolej Krickau.

Læs også

Bar skulle til at lukke... Det lavede Mikkel Hansen om på

 

Dagens Gossip