29-årig fik konstateret livstruende sygdom: Advarer nu andre mod farligt symptom efter sex

Den 29-årige mor til to advarer nu andre kvinder mod at ignorere den farlige sygdom. Foto: Shutterstock

Den 29-årige mor blev afvist flere gange af sin egen læge, inden hun fandt den virkelige årsag bag skræmmende symptom.

Det skal være en rar oplevelse at have sex. 

Uanset om man er gift, kærester, på et one night stand eller noget helt fjerde, så er det altafgørende at man ikke sig veltilpas og ikke har nogle smerter.

Men sådan var det ikke for den 29-årige frisør og mor til to Maxine Smith, der fandt ud af, at hendes smerter efter sex, var et tegn på en langt farligere sygdom, skriver The Sun. 

Den 29-årige mor oplevede nemlig gentagne gange at bløde fra underlivet efter sex, og hendes praktiserende læge slog det oftest hen, og forklarede at det skyldes kvindens spiral.

Læs også

Mands numsehul faldt ud af kroppen, da han havde siddet for længe på toilettet med sin mobil

Men da Maxine Smith i starten af året flyttede og dermed fik en ny læge, så bliver kvindens symptomer taget meget mere alvorligt, og med god grund.

Det viste sig nemlig at den 29-årige Maxine Smith led af livmoderhalskræft, og der var alvorlig risiko for at kræften ville sprede sig til hendes lymfeknuder.

- I sidste uge fik jeg at vide, at jeg har livmoderhalskræft. Hver gang jeg gik til lægen, sagde de, at det skyldes min prævention, og det var årsagen til at jeg blødte efter sex. Nu kæmper jeg for mit liv, skriver den 29-årige Maxine Smith på Facebook.

Hendes nye læge havde også fortalt hende, at hun muligvis ikke vil kunne få flere børn, da hun måske skal have udført en hysterektomi, hvor hendes livmoder fjernes helt.

Derfor håber hun, at hun via sin egen historie kan advare andre kvinder:

- Vær sød at kigge godt efter tegn på blødning efter sex, ubehag under sex og smerter i lænden. Jeg poster det bare nu, så jeg måske kan redde nogle andres liv, inden det er for sent. Hvis du føler, at der er noget galt, så spørg efter en kvindelig læge og gå efter din mavefornemmelse, skriver Maxine Smith.  

Læs også

Lærerinde fyret fra sit job, efter hun delte billeder af sit bryllup på nettet

For fire dage siden kunne Maxine Smith så ånde lettet op. Kræften havde ikke spredt sig, og lægerne er positive, da de fandt sygdommen i tide. 

 

I Danmark får cirka 400 kvinder hvert år konstateret livmoderhalskræft. 

Kvinde går amok på fly, da hun skal sidde ved siden af mor og hendes søn: Men én sætning får personalet til at tage hævn

 

Dagens Gossip