34-årig mor fik hold i nakken og tog til kiropraktoren: Kort efter var hun død

Model-moderen faldt under en fotografering og fik hold i nakken. Derfor tog hun til en kiropraktor for at få rettet nakken ud. Det endte fatalt.

I februar døde den 34-årige Playboy-model Katie May. Nu har en obduktion afsløret den bekymrende årsag til det meningsløse dødsfald.

Forud for sin død vred modellen nakken, da hun faldt under en fotografering i Los Angeles. Hun kom på hospitalet med smerter i nakke og hals, men blev udskrevet senere samme sag. Smerterne fortsatte dog. Derfor tog hun til en kiropraktor for at få sat sin nakke på plads.

Det endte tragisk, skriver Daily Mail

(Artiklen fortsætter under billedet)

Turen til kiropraktoren gjorde nemlig kun tingene værre. Under “tilretningen” af nakken blev der revet hul i en blodåre i halsen, hvilket stoppede blodgennemstrømningen til den 34-åriges hjerne. 

Læs også

Ny forskning: Vandflasker af plastik forårsager kræft

Den enlige mor døde i februar. Hun efterlod sig den syvårige datter Mia. Myndighederne har afgjort dødsfaldet som en ulykke. Det står ikke klart, om Playboy-modellens efterladte vil sagsøge kiropraktoren.

Der er oprettet en indsamling på GoFundMe til Katie Mays datter. Indtil videre er der indsamlet knap 250.000 kroner.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Katies familie planlægger at bruge alle de indsamlede penge til at hjælpe med at betale for uddannelse, Mias dagligdag og til at hjælpe hendes far med udgifterne ved at være forælder, lyder det i begrundelsen for indsamlingen. 

 

 

Dagens Gossip