6 grunde til at gå fra ham, hvis han ikke vil slikke dig

Nils Würtzenfeld

372 uger siden

|

29/05/2017
Har du en mand, som ikke ønsker at gå ned på dig? Så får du her seks grunde til at tage jeres parforhold op til genovervejelse.

Dagens topnyheder

De fleste har allerede erfaret, at oralsex er almindelig sex’s frække fætter, der i visse tilfælde kan være mindst ligeså tilfredsstillende som en regulær omgang lagengymnastik.

Derfor er livet – eller i hvert fald kærlighedslivet – for kort til forhold, hvor der ikke er plads til at forkæle sin partner med sit mundtøj.

For med mindre I begge er fanatiske modstandere af oralsex, så vil det med tiden blive et mærkbart problem i jeres forhold, hvis det kun er den ene af jer, der er fan af orale forkælelser.

Når det kommer til stykket, er oralsex nemlig intet mindre end fantastisk – både for kvinder såvel som mænd.

Især sidstnævnte går sjældent af vejen for et gedigent blowjob, men samtidig findes der af uforklarlige årsager stadig en del mænd, som ikke gider gengælde tjenesten. Det skriver Yourtango.com.

Og det er simpelthen uacceptabelt for enhver kvinde - men mindre hun som sagt selv er modstander af denne seksuelle glæde.

Og skulle man som kvinde sidde i netop denne kattepine – med en mand, som ikke gider at ’gå ned’ på én, så kan man roligt overveje at se sig om efter en partner, der gider.

Her får du seks grunde til at droppe din oral-forskrækkede mand.

1. Han er selvisk: Hvis du virkelig gerne vil slikkes, og han virkelig ikke vil, så er der i den grad tale om en egoistisk mand. For med mindre du nægter at gå i bad, eller det skulle herske andre uhygiejniske forhindringer, så har han ingen undskyldning for ikke at efterkomme dit frække ønske.

2. Han rammer dit selvværd: Der i forvejen mange krav såvel som fordomme forbundet med det kvindelige kønsorgan. For ikke nok med at en tissekone både skal være ren, barberet, trimmet og indbydende - mange kvinder føler stadig en form for mandeskabt ’body shaming’ og noget tabubelagt over deres allerhelligste. Og denne fisse-skam er der absolut ingen grund til, at din partner forstærker ved at fornægte den.

3. Han gør dig usikker på resten af din krop: Hvis han først har afvist din skede, hvad bliver så det næste? Gider han stadig dine bryster, efter de har ammet et par børn? Vil han stadig synes, du er fræk, hvis du tager et par kilo på? Og hvordan med armsved, fedtet hår og andre mindre flatterende kropslugte? Du har bestemt ikke brug for en mand, der får de til at tvivl på din egen krop.

4. Han forventer selv at få blowjobs: Hvis du har en partner, som ikke bryder sig om at slikke dig, men som hellere end gerne vil have blowjobs, så er der noget rivende galt. To af hjernestenen i et sundt parforhold er nemlig ligevægt og gengældelse af føleler, og hvis han kun vil have uden at give, er det bestemt ikke sundt for jeres forhold.

5. Han frarøver dig en orgasme: Langt fra alle kvinder opnår orgasmer gennem et almindeligt samleje. Derfor er mange kvinder særligt glade for oralsex, da kombinationen er tunge, læber og fingre virkelig kan sætte fut i underlivet. Tilhører man denne kategori af kvinde, og er man samtidig udstyret med en oralsex-fornægtende mand, så er man på den, for hvordan pokker skal man så opnå sine orgasmer? Og nej – det bliver sgu kedeligt at onanerer i længden.

6. Han vil ikke 'gå det ekstra stykke’ for dig: Det er helt okay, at din mand ikke er vild med at slikke dig – det afgørende er, at han gør det for din skyld. Det er heller ikke sikkert, du synes, det er det fedeste i verden at give blowjobs, men du gør det for hans skyld. Ligeledes bør han være villige til at give sig det ekstra stykke for din skyld. Gør han ikke det, indser du, at du har fundet en partner, som sætter sine egne behov højere end dine.

Og apropos oralsex: 6 uhyrligt hotte stillinger til oralsex, som du mangler at prøve