Hun fik nok af penisbilleder fra fremmede mænd: Nu har hun taget en grusom hævn

Nils Würtzenfeld

372 uger siden

|

28/05/2017
Viralt
Foto: Chloe-Anne Pasquet
Foto: Chloe-Anne Pasquet
En 23-årig kvinde har taget kampen op mod klamme mænd, der sender anstødelige billeder.

Dagens topnyheder

Flere og flere kvinder ved desværre, hvordan det føles pludselig at modtage uønskede penis-billeder fra fremmede mænd – enten på sin mobiltelefon eller over Facebook.

En af disse kvinder er britiske Chloe-Anne Pasquet, der til daglig arbejder som poledance-instruktør.

Også hun har været udsat for den krænkende oplevelse at modtage stødende intimbilleder, fra mænd hun ikke kender.

- Der er hele tiden tilfældige mænd, der sender mig billeder af deres tissemænd over Facebook, og det er en opførsel, der objektiviserer kvinder, fortæller Chloe-Anne Pasquet og uddyber:

- På et eller andet tidspunkt har disse mænd fået at vide, at det er sådan man behandler kvinder, og mange at mine veninder har også oplevet det, forklarer hun.

Foto: Chloe-Anne Pasquet

Faktisk har den 23-årige kvinde modtaget sig mange, at hun nu har besluttet sig for at tage hævn. Det skriver Metro.

- Jeg modtog tre eller fire af disse fotos om ugen, og ofte forsøgte de også at ringe til mig. De er så krænkende i deres opførsel. Jeg får oftest billeder fra folk i 40’erne, men nogen gange også fra teenagere, fortæller Chloe-Anne Pasquet, der nu har fundet på en måde at give de klamme mænd igen.

- Jeg sender billederne videre til deres mødre og skriver; du bør tage en snak med din søn.

Chloe-Anne Pasquet modsvar er nemlig ligeså kontant, som det er genial.

Hun er nemlig begyndte at videresende alle de stødende billeder til mændenes kærester, familier og venner med en besked om, hvem ’motivet’ tilhører.

Chloe-Anne Pasquet har også flere gange givet igen ved at dele de grænseoverskridende billeder på afsendernes Facebook-væg, men det har resulteret i, at hun flere gange er blevet blokkeret fra Facebook i tre dage for at dele seksuelt indhold.

Foto: Chloe-Anne Pasquet

Samtidig har det dog ingen konsekvenser for de perverse mænd, så længe de blot sender et billederne i en privatbesked. Og det er Chloe-Anne Pasquet godt og grundigt træt af.

- Jeg tror, at de forsøger at tilføjer så mange kvinder så muligt (som Facebook-venner, red.) og derefter ’prøver lykken’. De nedgør kvinder totalt. Det lader til, at de tror, at de bare kan behandle én som skidt. Jeg bliver også kaldet for en luder, forklarer hun og tilføjer, at nogen endda har truet med at voldtage hende.

Foto: Chloe-Anne Pasquet

Det var disse stødende beskeder, der til sidste fik den 23-årige kvinde til at gå til ekstremer og sender billederne videre til afsendernes omgangskreds.

Men selvom den unge poledancer nu har udtænkt en måde at give igen på, så så hun meget hellere, at Facebook tog affære og hjalp de mange kvinder, som igen og igen modtager stødende intimbilleder fra mænd.

Læs også den relaterede historie: 18-årige Sasha laver fotos af stive tissemænd om til sjove tegninger