7 ting vi kan lære af dyreverdenen, for at få et brandgodt sexliv

Man skal lægge de pæne manerer væk og blive lidt dyrisk for at få det helt hedt i soveværelset.

Vi kan lære meget af dyr. Eksempelvis kan man hente meget inspiration i dyrelivet, når det kommer til ens sexliv.

Hvis man vil have et godt sexliv, så handler det engang imellem om, at skrælle alt det styrede af og give sig hen til instinktet.

Her er 7 ting, man kan lære fra dyreverden:

1. Doggystyle.
Ja, undskyld. Den var lidt oplagt, men det er en klassiker af en grund. Doggystyle virker og giver god adgang for manden.

2. Sex hører ikke kun til på lagnerne.
En god måde at tage temperaturen på ens sexliv er at se, om man nogle gange for lyst til at kaste sig over hinanden, lige der hvor man står.

3. Det er en god ting at gøre sig til.
Ligesom med den hun-bavianens røde bagdel, som svulmer op ved parringstid, bør man lære at gøre sig til og signalere, når man har lyst til sex. Vis din partner (eller kommende sexpartner), at du er klar til en omgang sex. Eksempelvis med påklædning og opførsel.

Læs også

7 måder at gøre din mand blød i knæene

4. Lige på og hårdt kan også være godt.
Når man læser om kvalitets sex, er der ofte fokus på at tage sig god tid. Det er dog ikke altid det behøves. Vi vil reklamere for, at man giver sig selv lov til i ny og næ bare at tage et hurtigt knald. Det behøver ikke altid at være engelsk bøf. Man kan også nøjes med en hotdog ind imellem.

5. Udendørs er fint.
En tur i det fri med numsen bar er ikke at fornægte. Lad indendørs samleje vige for en tur i græsset.

6. Lyt til dit instinkt.
Hvis man føler en impuls for at få en tur i høet, skal man ikke lave sin selvangivelse eller tage opvasken først. Nogle gange skal man tage sine dyriske instinkter lige så seriøst, som hverdagens praktiske gøremål.

7. Lad være med at efterligne noget.
Vær dig selv. Løgne er dårligt på alle måder, når det kommer til sexlivet. Det hele skal ikke minde om noget pornofilm. Det gælder om at være sig selv. Lad tingenel komme naturligt (ligesom når dyrene parrer sig). På den måde er det nemmere for ens partner at spore sig ind på, hvad der er rigtigt og forkert for dig, samtidig med at forbindelsen imellem jer føles stærk og ægte.

Hvad sex angår, så er det godt at have sine basale instinkter til at vejlede sig. Dyreverdenen kan på den måde være til stor inspiration, når man vil have erotikken ind på rette spor.

 

 

Dagens Gossip