7 måder at gøre din mand blød i knæene

Er der gået lidt for meget leverposteg i hverdagen? Kommer I hjem, smider jer på sofaen, foran fjernsynet eller omvendt; skynder jer at få ordnet alle de daglige gøremål af, for så at gå i seng, udmattede? Uden romantik, uden kærtegn og uden tid til hinanden?

Så kan det være, at du som kvinde skal prøve nogle af følgende ting af, hvis du vil gøre manden din blød i knæene og gøre dit til at krydre ”leverpostegen” eller blot vise, at du værdsætter at have en mand som din i dit liv.

Disse tricks er måske ikke nye for dig, men de virker:

1) Ros ham
Ikke for meget, så han bliver flov. Det skal være på den ærlige skråstreg luskede måde. Har han lige hængt en hylde op, skal han se begejstringen i dine øjne.

Klik fx dådyrøjnene på og send ham ”hvor er du bare en stærk og dygtig, mand”- blikket. Det skal nok få hans hjerte til at bløde lidt for dig, så du kan forvente blomster eller andet mere langtidsholdbart ud af det (chokolade, kærlighed, indsæt selv dine ønsker).

2) Vis ham, at du vil ham – og at han ’gør det for dig’
Han vil gerne vide, at han tilfredsstiller dig som kvinde, så gør opmærksom på det. Det er vel derfor ’den falske orgasme’ blev opfundet…

Spøg til side, det handler ikke kun om sex. Det handler om anerkendelse og om at give din partner forståelsen af, at du værdsætter ham. Hvis du er glad for, at han tog opvasken eller købte ind, så sig det. Er du glad for, at han gør noget bestemt i dobbeltsengen, så sig det osv.

Læs også: 10 vaner hos en rigtig gentleman, som gør kvinder bløde i knæende

3) Sætninger som ”læg du dig bare ind på sofaen, så kommer jeg med mad”
Jo, de virker. Samtidig gør du opmærksom på, at du gerne yder noget for ham = dejligt for ham.

4) Sætninger som: Har du trænet, skat?
Kom med bemærkninger om, hvor stærk han er. Når han får låget af marmeladen, som drillede dig. Når han er med til at flytte for en ven. Når han bærer indkøbsposen. Små ting, men uuh, det går lige i (hule)mandehjernen og -hjertet.

5) Grin af ham
Selv, når joken er dårlig. Pjat tilbage og grin af ham, når han forsøger at være sjov – eller rent faktisk er det. Han bliver med garanti tiltrukket af, at den mest betydningsfulde kvinde for ham (dig) støtter op om ham og har det skægt med ham.

6) Alt med p**
Ja undskyld sproget, men du søger selv svar, så her er det. Og det virker. Hver gang: Kæl pikken. Giv ham et uopfordret blowjob eller kom med bemærkninger om, hvor stor og svulmende, den er. Et ældgammelt trick, som virker hver gang.

7) Klø ham på ryggen
Klø er kærtegn og berøringer fører jer tættere sammen. Så brug de to minutter, det tager, at klø ham på ryggen, massere ham eller bare nusse hans øreflip. Bliver du ikke selv lidt blød i knæene af samme trick?

Måske har du andre metoder til at gøre din mand blød i knæene end ovenstående. Men nu er du mindet om, at et parforhold skal plejes, og at det selvfølgelig gælder begge veje. Med ovenstående, simple tricks, kan du måske skabe lidt romantik i hverdagen, og er det så ikke det hele værd?

 

Dagens Gossip