8-årige Emily døde under tragiske omstændigheder sidste år: Mors billeder rører tusinder

Den efterladte mor har valgt at dele de to vidt forskellige billeder for at sprede et vigtigt budskab.

Sommerfugle har med voldsomme vingebask fløjet rundt i maverne på de engelske børn, der i løbet af de sidste par dage har haft deres skolestart.

Stolte forældre har på de sociale medier lagt billeder ud af deres børn, der med spænding i øjnene kigger ind i kameraet, mens den stadig velduftende skoletaske hænger på ryggen af dem.

Julie Apicella fra byen Norfolk er en af de mødre, der har delt billeder fra den allerførste skoledag.

Hun lagde den 7. september to forskellige billeder op på Facebook, og på det første foto kan man se, hvordan lille Emily står i sit spritnye tøj med et forventningsfuldt ansigtsudtryk.

Fotografiet af datteren er fra sidste års skolestart, mens det andet billede er helt nyt.

Det nye foto er sådan set en gentagelse af fotoet fra 2015, da man let kan genkende kommoden og væggen i baggrunden, men selve hovedmotivet mangler - Emily er ikke længere at finde på billedet.

Forklaringen er meget sørgelig, da pigen mistede livet til kræftsygdom for ni måneder siden, og fotoet er taget for at vise det massive tomrum, som tabet af Emily har medført for den engelske familie.

- Tid til at tage skolebilleder. Men der mangler en vigtig person, min datter Emily, skriver Julie Apicella under de to billeder. 

- Forestil dig, at dette års skolebillede er det sidste, du nogensinde får taget af dit barn, og at det bare bliver til et minde, lyder budskabet på Facebook.

Læs også

Bedsteforældre var helt væk på heroin med 4-årig på bagsædet: Nu vil moderen have sin søn tilbage

 

Emily var kun otte år gammel, da hun døde den 14. december 2015.

Hun tabte her kampen til den sjældne form for nyrekræft, som hun kæmpede med i tre år.

Den sjældne kræftform kaldes for Wilms tumor, og nu forsøger de efterladte forældre at øge kendskabet til sygdommen.

På få dage er Julie Apicellas indlæg blevet delt mere end 8.600 gange, og hun mener, er en øget bevidsthed om sygdommen og dens symptomer er det første skridt i bekæmpelsen af sygdommen. Læs hele indlægget her:

 

 

 

 

Dagens Gossip