Bedsteforældre var helt væk på heroin med 4-årig på bagsædet: Nu vil moderen have sin søn tilbage

Foto: City of East Liverpool, Ohio politi

Billedet af den lille dreng er gået verden rundt. Nu har han fået en ny familie, men hans mor kæmper for at få ham hjem.

Den tragiske historie om den 4-årige amerikanske dreng, der blev fundet på bagsædet af en bil, mens bedsteforældrene sad bevidstløse og heroinpåvirkede på forsædet, har taget en ny drejning.

Den lille dreng fra Ohio har fået et nyt hjem, skriver mediet NY Post.

Læs også

Kogt i 8 timer: Brandmand glemte sin søn i bilen

Det er kun få dage siden, at det skræmmende billedet af drengen og hans bedstemor, 50-årige Rhonda Pasek, og hendes kæreste, 47-årige James Lee Acord, gik verden rundt og skabte stor forargelse. 

Seks uger inden billedet med det overdosisramte bedsteforældrepar blev taget, havde Rhonda Pasek og James Lee Acord fået forældremyndigheden over drengen, fordi hans 25-årige mor, stripperen Reva McCullough, havde et heroinmisbrug og derfor ikke var egnet til at passe på sønnen.

Men det viser sig nu, at det var bedsteforældrene heller ikke. Efter sin heroinoverdosis blev Rhonda Pasek anholdt for at bringe et barn i fare og for at være påvirket offentligt. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: City of East Liverpool, Ohio politi

Drengen bor nu hos sin grandonkel og -tante i South Carolina, oplyser en talsperson fra retten i Columbiana til NBC News. Men hans mor, Reva McCullough, kæmper for at blive genforenet med sin søn, afslører hun i et interviwew med Daily Mail.

- Jeg vil have min dreng igen, siger moren, som er chokeret over episoden i bilen med bedsteforældrene og tilføjer:

- Jeg tager ikke stoffer mere. Jeg har ikke engang fået en drink hele natten.

Læs også

4-årig dreng voldtaget af asylansøger på toilet

Det var politiet i Ohio, der delte billedet af bilen, fordi de ville vise alvoren af heroinmisbrug - både for misbrugeren og familien.

Politiet venter på resultaterne af flere test, inden de kan starte retssagen mod bedstemoren. James Lee Acord har erklæret sig skyldig i at føre et køretøj i påvirket tilstand og udsætte børn for fare, hvilket har givet ham 360 dage bag tremmer. 

 

Dagens Gossip