8 ting du burde vide om den mandlige orgasme

Nummer to er meget imponerende.

1. Jævnlig ejakulation sænker risikoen for kræft

En undersøgelse fra Amerika viser, at mænd, som har hyppig sædafgang (omkring tyve gange per måned), sænker risikoen for at få prostatakræft med 20 procent.

Det er The American Urological Association som har lavet undersøgelsen. Forfatteren bag, Dr. Jennifer Rider, siger, at man nok ser den sundhedsmæssige effekt på grund af frigivelsen af stoffet Oxytocin, som kan sænke blodtrykket.

2. Det er virkelig hurtigt
Sæd skydes ud med en betragtelig fart, når manden kommer. Faktisk kommer det med 45 km/t. Det er hurtigere, end Usain Bolt kan løbe.

3. Orgasmen er bedre under sex
En orgasme er bedre, hvis den bliver lavet under et samleje. Både mænd og kvinder får udløst 400 procent mere prolactin, et ekstasefremkaldende stof, hvis de har sex i stedet for at onanere.

Læs også: Brugt undertøj sælges for tusindevis af kroner på nettet

4. Mænd kan også fake
En undersøgelse fra University of Kansas lavet af Charlene Muehlenhard viser, at 28 procent af fyrene også havde faket en orgasme.

Blandt grundene var blandt andet at være for fuld og bare have lyst til at sove.

5. Tør orgasme
Hvis manden kommer uden sædafgang eller med meget lidt sæd, kan det skyldes, han lider af det, man kalder, retrograd ejakulation. Det vil sige, at noget eller al sæden går op i blæren i stedet for at komme ud igennem urinrøret. Hvis man oplever dette problem, skal man gå til lægen, så årsagen kan bestemmes.

6. ikke bare én gang
Mænd kan faktisk også få en serie af orgasmer. Selvom de fleste mænd har brug for minimum 30 minutter til at lade op, så skulle det kunne lade sig gøre. En af vejene dertil skulle være at skifte stilling flere gange under samleje.

Læs også: Dette synes mænd i virkeligheden om kvinders kønsbehåring

7. De bedste svømmere kommer først
Sædcellerne, som kommer i det første skud, er de bedste. DNA’en er bedre hos dem, og så er de mere sandsynlige til at befrugte et af kvindens æg på grund af bedre mobilitet. Det viser undersøgelser lavet af Ginemed Assisted Huamn Reproduction Clinic.

8. Mænd kan ikke bruge hovedpine som undskyldning
En orgasme frigiver masser af endorfiner, og det skal fungere som medicin mod den skruetvingen, som klemmer om skallen. 

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip