8 ting kun folk, som elsker at være alene, forstår

Sol Stoffregen

9 år siden

|

01/03/2015
Mens alenetid er en straf for nogle mennesker, er det ren nydelse for andre. Er du forvirret, så læs med her.

Dagens topnyheder

Det, der virker underligt for nogle mennesker, er helt naturligt for andre. Det gælder f.eks. med alenetid - nogle elsker at være alene, mens andre vil gøre en del for at undslippe ensomheden.

Du kender formentlig nogen, der for det meste gerne vil være alene og ikke har brug for andres selskab. De vil sikkert kunne nikke genkendende til nedenstående, og du vil måske blive lidt klogere på disse personer ved at læse videre. 

Læs ogsåGuldkorn fra De unge mødre: Her er de 10 bedste citater

1. Det er okay at gå hjem før alle andre

Du er egentlig ikke meget for mange mennesker, og du vil tit gerne trække dig tilbage. Og nej, der er ingen skjult dagsorden bag din tilbagetrækning, du vil bare gerne hjem.

2. Man kan lide at arbejde kreativt

De mennesker, der kan lide at være alene, har som regel også gang i kreative projekter, som de kan lide at bruge meget tid på.

3. Ingen planer er fedt

En aften uden planer er en rigtig god aften, og hvis det er en hel weekend er det endnu bedre. Ingen aftaler eller forpligtigelser er lige sagen.

Læs også: Dansk X Factor-dommer i chok: Min kone er død

4. At rejse alene er toppen

Du kan lide at tage tur eller ferie uden selskab. Og nej, det betyder ikke, at du er psykisk ustabil eller ulykkelig.

5. Syv timers Netflix i træk er helt i orden

Det lyder måske af meget tid uden at tale med andre, men det er ikke for dig, der holder af alenetid. Du føler ikke trang til at diskutere undervejs - uanset om det er serier, filme, nyheder eller reklamer, du ser.

6. At dele er ikke altid det bedste

Mens mange vil mene, at det er sagen at dele en middag eller en flaske vin, så har du det ikke nødvendigvis sådan. Når du er alene, kan du lave lige præcis den ret, du kan lide, og drikke den vin, du holder af - uden at tænke på andre.

Læs også: Denne video viser, hvorfor du ikke skal gå og sms'e på gaden

7. Det er godt at være selvstændig

Selvstændighed er en god egenskab. Er der en ting, du kan sige om folk, der elsker at være alene, så er det, at de altid er uafhængige mennesker.

8. Man fungerer bedst sammen med andre uafhængige mennesker

For det meste kommer dem, der elsker alenetid bedst ud af det med andre, der har det på sammen måde. Det er et spørgsmål om at få tid og rum til det, man kan lide - nemlig at være alene.