Coronavirus tæt på Danmark: To personer i Malmø holdes i isolation

Foto: Shutterstock.com

Forleden forlød det sig, at Coronavirussen var kommet til Frankrig. Nu er den meget vel endnu tættere på Danmark, da to personer er blevet indlagt på et hospital i Malmø.

Den seneste uge har medierne været fyldt med historie om den frygtede Coronavirus, der særligt begyndte at hærge i asien.

Virussen har allerede kostet livet på flere personer, og den tages så seriøst, at hvis der er de mindste mistanke om smitte, så bliver folk sat i isolation.

Læs også

Sygeplejerske beskylder Kina for at lyve: Der er allerede 90.000 inficeret med coronavirus

Indtil videre har vi dog ikke skulle forholde os til andet end historierne herhjemme, men det kan meget vel ændre sig. For ganske nyligt kom den første melding om, at Coronavirussen var kommet til Europa, da smitten blev fundet i Frankrig, men nu er den meget vel endnu tættere på os.

Den svenske avis, Sydsvensken skriver søndag aften, at to personer er indlagt på et hospital i Malmø, og det er de med mistanken om Coronavirus.

“Vi er meget rundhåndede med at tage prøver af folk, som har været og rejst i Kina, og som kommer hjem med luftvejssymptomer. Det har vi været ganske generøse med, også selvom de ikke har været i brændpunktet, Wuhan,” fortæller læge Eva Gustafsson til avisen.

Svar ventes i dag

Der har tidligere været mistanke om smittede med Coronavirus i Sverige, men ingen af prøverne har indtil videre vist, at patienterne skulle have båret på smitten.

Prøverne for de to personer, der er indlagt i Malmø i øjeblikket, forventes at være klar i løbet af mandagen.

Læs også

Nu koster det også: Endnu et gebyr rammer danskerne

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip