David fik en fodbold i hovedet på stadion: Nu har det reddet hans liv

David Nielsen var taget på stadion for at se en Superliga-kamp mellem Brøndby og FC København for tre uger siden. Under kampen blev han på tilskuerrækkerne ramt i hovedet af en vildfaren fodbold. Det endte med at redde hans liv.

De fleste ved vist godt, at en vildfaren fodbold kan ramme usædvanlig hårdt. Men for fodboldfan David Nielsen var det værd at bide smerten fra en bold i hovedet i sig.

Bolden har nemlig formentlig reddet hans liv.

Det fortæller han i en lukket Facebook-gruppe, som hedder “For alle os med Brøndby i hjertet!”. Under en opvarmningskamp mod FC København for tre uger siden kom der pludselig en bold flyvende.

Læs også

Enlig mor fik smadret sine bilruder to gange på en uge: Hendes tilbud til tyvene overrasker alle

Havde det ikke været for den, havde David Nielsen næppe opdaget lige med det første, at han havde en tumor i hovedet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Hej Allesammen. Jeg hedder David og er personen, som blev ramt af bolden under opvarmningen til kampen mod FCK. Jeg vil gerne takke jeres lægestab, vagter og alt personale, og de fans der stod tæt på, for jeres hurtige indsats som viser sig at have reddet mit liv. Jeg kan slet ikke beskrive hvor taknemmelig jeg er for jeres indsats. Det viste sig, at jeg havde en tumor i hjernen og den var ikke blevet opdaget hvis ikke Wilczek havde ramt mig så derfor er jeg så taknemmelig, for at dette skete, især når der var så professionel hjælp til stede. Jeg skal nu igennem operation osv. Tak alle sammen jeg er jer evig taknemmelig, skriver han i opslaget.

Et billede af opslaget er siden blevet delt af Mikkel Davidsen på Twitter, hvor det er blevet delt og liket en del gange.

- Hvor er det bare en vild historie. På så mange planer. Alle fingre skal krydses for at den tumor ryger sig en tur, skriver Martin B. Vangsfeldt til opslaget på Twitter.

Læs også

Kvinde er dybt chokeret, da hun kommer indenfor hos ældre nabo: 'Hun havde ikke været i bad i 13 år'

Aldrig har der været så meget grund til at være taknemmelig for en bold i hovedet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip