Derfor er mænd med store maver bedre elskere

Foto: Colurbox

Kvinder, stop omgående med at sukke efter mænd med vaskebræt. De kvabsede mænd er langt bedre i sengen, viser ny forskning.

En mand, der køber en sixpack i kiosken er klart at foretrække fremfor en mand, der har en sixpack på maven. I hvert fald rent seksuelt, viser ny forskning.

Det skriver salon.com.

Læs også: Disse sex-stillinger er de bedste, hvis du har ondt i ryggen

Tyrkiske forskere fra Erciyes Universitet har undersøgt 100 mænd med ondt i sexlivet og 100 seksuelt velfungerende mænd. Og resultatet var klokkeklart: Mænd med vom holdt meget længere tid i sengen.

De tykke mænd kunne i gennemsnit holde "hele" 7,3 minutter, mens de slanke fyre kun kunne holde sexlegen kørende i knap to minutter. Mænd med mave på holder altså mere end tre gange så lang tid.

Dette giver jo ikke meget mening, hvis en sund krop ellers skulle være lig med et sundt sexliv. Men det viser sig, at de tykke mænd har mere af det kvindelige kønshormon østradiol i kroppen, og det hjælper dem med at ikke at komme for tidligt.

Læs også: Farvel til p-piller og gummi: Og goddag til ny prævention til mænd

Så kvinder, server bare en ekstra flødeskumskage for din bedre halvdel i aften!

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip