Disse fantasier vil mænd aldrig fortælle deres kærester om

Mænd kan være særdeles kreative, når det kommer til sexfantasier. Men nogle fantasier er for frække til, at de tør bede kæreste om at føre det ud i livet.

I går skrev vi om anonyme kvinder, der indrømmede deres største sexfantasier, som de ikke turde fortælle deres bedre halvdele om.

Men også mændene har fantasier, som de er for flove til at bede kæresten om - eller også er de for bange for at få et nej. På thoughtcatalog.com taler en række anonyme mænd ud. Vi har samlet deres frækkeste fantasier her:

Kvinden på hovedet
- Jeg vil have en kvinde til at sætte sig på mit ansigt, så jeg kan slikke hende. Jo, der er noget gris, men det kan jeg godt lide. Jeg vil have, at det skal være griset, og at jeg føler mig en smule kvalt og ude af kontrol.

Læs også: Ups: Her er vores største sex-bommerter

Sex med vennen
- Jeg vil have min kæreste til at have sex med en af mine venner, mens jeg ser på. Jeg vil ikke engang deltage, jeg vil bare sige, at hun skal gøre det, og nyde at se på.

Analsex
- Det eneste jeg fortryder ved at blive gift i en ung alder, er, at jeg ikke var sammen med mere eksperimenterende kvinder, før jeg slog mig ned. Nu finder jeg aldrig ud af, hvordan analsex føles. Jeg har ikke spurgt min kone om det, men jeg har bedt hende meget tammere ting, og hun er bare ikke interesseret i at prøve noget nyt.

Læs også: Har du også følt analsex som et angreb fra et stort næsehorn?

Sprøjteorgasme
Jeg vil give en kvinde en sprøjteorgasme, det føles som lidt af en bedrift for mig som mand. Men jeg har lært, at det kræver kvindeligt samarbejde, og kvinder kan ikke lide at samarbejde.

Sexklub
Jeg vil have min kæreste med på en sexklub og kneppe hende, mens en masse mennesker ser på. Det er en kompliment, jeg vil have dem til at se, hvor lækker hun er.

 

 

Dagens Gossip