Ekspert afslører: Derfor har du tørret dig forkert i numsen hele dit liv, når du har skidt

Det er ikke kun et spørgsmål om toiletpapir, lyder det fra førende sundhedsekspert.

Det er ligeså naturligt som at trække vejret. 

Men alligevel er det bestemt ikke for alle, at dele ud af deres oplevelser på den store hvide toilettønde. 

Det er jo en meget privat sag, hvordan ens tarme opfører sig. 

Men uanset om man er åben eller privat om sine toiletvaner, så er det naturligt at gribe ud efter toiletrullen, når man har trådt af på naturens vegne, men det er faktisk ikke rigtigt, ifølge ekspert, skriver Mirror. 

- Jeg finder det meget undrende, at millioner af folk render rundt med beskidte numsehuller og tænker, at de er rene, siger sundhedsekspert Rose George til Mirror.  

Læs også

Lider du eller din kæreste af jalousi? Det er faktisk en god ting

Rose George har skrevet bogen ‘The Big Necessity: The Unmentionable World of Human Waste and Why It Matters’ og heri afslører eksperten, at toiletpapir alene ikke sikrer et rent numsehul, når man har været på toilettet. 

For skal der være rigtig rent i udstødningsrøret, så gælder det om at vaske efter, og det kræver vand eller en vådserviet. 

- Toiletpapir flytter lort, men det fjerner det ikke, understreger Rose George til avisen.  

I flere sydeuropæiske er et bidet en fast installation på mange hoteller, og i Japan kan man også finde toiletter, der har indbygget spuler til numsehullet. 

Læs også

4 ting som hun elsker (og hader), når hun tager din diller i munden

Derudover er tørring med til at sprede bakterier, og kommer man til at tørre sig forkert, så kan man sprede bakterier til urinrøret, der kan give urinvejsinfektioner. 

Rose George vil med sin bog sætte fokus på, at toilethygiejne og adgang til gode til toiletter enormt vigtig for folkesundheden, hvor hun i sin bog skriver at to millioner mennesker i USA alene ikke har adgang til indendørs toilet.  

Mor gør klam opdagelse i sønnens kommode efter at have bemærket en væmmelig lugt

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip