Ekspert afslører én ting, du skal gøre hver morgen, hvis du vil tabe dig

Nicolai Busekist

2 uger siden

|

05/07/2024
Sundhed
Foto: TikTok / Shutterstock.com
Foto: TikTok / Shutterstock.com
Der er én specifik ting, du er nødt til at gøre hver morgen, hvis du har et mål om at tabe dig. Det afslører en ekspert på TikTok.

Dagens topnyheder

En ekspert i vægttab har afsløret, at der er én ting specifik ting, du er nødt til at gøre hver morgen, hvis du har et mål om at tabe dig.

Han har udtalt sig om vægttab uden sult - en praksis der skal undgås - og bemærker, at mange mennesker, der forsøger at tabe sig, bliver meget sultne om eftermiddagen. Det er især tilfældet i de første dage af deres rejse mod vægttabet.

I en video på det sociale medie TikTok har Shayne Rowland, der også er kendt under navnet @proflex.health, forklaret mere om dette.

"I slutningen af dagen spiser du alt i syne. Næste morgen tænker du: 'Jeg er fortabt - jeg forbliver fed for evigt'," sagde han ifølge Express i sin video på TikTok.

Men frygt ikke, da du bestemt ikke er alene. Han understregede, at der er måder at undgå dette på og dermed hjælpe sig selv, hvis man har et mål om at tabe sig.

Han har i sin video afsløret, hvordan man kan tabe sig 'uden at føle, at man er nødt til at ødelægge alt i syne' og sagde, at dette tip er det vigtigste. Og at du kan gøre det om morgenen.

"Et af de mest effektive og vigtige tips, når det kommer til ikke at sulte, når du prøver at tabe dig, er at få en masse protein tidligere på dagen," lød det fra ham.

Her gjorde han det også klart, at det ikke er nok, at du spiser en lille proteinbar eller drikker en proteindrik. Der skal mere til end det.

"Jeg taler ikke om en lille proteinbar med 15 gram protein - eller endda en proteinshake med 30 gram protein. Jeg taler om at få mindst 50 til 70 gram protein til morgenmad. Jeg garanterer, at hvis du gør dette, vil du være meget mindre sulten, dine cravings vil næsten være væk, og din energi vil være fantastisk hele dagen," sagde han.

Det britiske National Health Service har advaret om, at folk ofte springer morgenmaden over, fordi de tror, det vil hjælpe dem med at tabe sig. Hvis man har et mål om at tabe sig, så er det dog ikke den rette måde at gribe det an på.

"Men en sund morgenmad, der har et højt indhold af fiber og lav indhold af fedt, sukker og salt, kan være en del af en afbalanceret kost og kan hjælpe dig med at få de næringsstoffer, du har brug for, for at opretholde et godt helbred. En morgenmad med fuldkorn og med lavt sukkerindhold, skummetmælk og frugt skåret over er en lækker og sundere morgenmad," lød det.