Far udsatte sin søn for så brutal træning at han døde: Du gætter ikke, hvad han gjorde, da de ankom til hospitalet

Skrevet af Mathias Busekist

1 uge siden

|

15/05/2024
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Faren står nu tiltalt for at have taget livet af sin søn.

Dagens topnyheder

En far står nu tiltalt for sin søns mord, efter han udsatte ham for mildest talt brutale træningspas.

Hvad værre er, at det nu er kommet frem, at Christopher Gregor udsatte sin søn, Corey Micciolos, for sådant mishandling i månedsvis, indtil han til sidst mistede livet i 2021.

Det skriver Mirror.

I retten viste man en video, der viser, hvordan Gregor haster sin søn til Southern Ocean Medical Center, hvor han blandt andet var desorienteret, talte utydeligt og bare var decideret utilpas.

Det forklarede Lindsay Carnevale fra Southern Ocean County Medical Center, som tog sig af Corey om eftermiddagen 2. april 2021.

Og hun var den eneste såmænd. For Christopher Gregor smuttede straks efter at have afleveret sin søn.

"Vi var de eneste, der var sammen med ham."

Carnevale har forklaret, hvordan Gregor virkede fraværende under sin søns akutbehandling og derefter forlod skadestuen, kom kortvarigt tilbage og til sidst forlod stedet igen.

Det hele blev lidt for mistænkeligt, og nu står Gregor altså tiltalt for at have dræbt sin søn som følge af længerevarende mishandling.

På trods af lægeholdets indsats kunne de ikke redde barnet.

Og man mistænker nu, at faren udsatte ham for langt mere end blot de vanvittige træningspas.

Lokale medier rapporterede, at Corey efter at have tilbragt tid sammen med Gregor vendte hjem til sin mor med skader som en "flækket læbe", som Gregor hævdede var opstået ved et uheld under en fodboldkamp.

Hans mor, Breanna Micciolo, frygtede, at Gregor misbrugte Corey, og indgav efter sigende rapporter til NJ Child Protective Services i den korte periode, Gregor tilbragte sammen med barnet.

Hun hævder, at børneværnet afviste hendes råb om hjælp.