Guide: Få fantastiske orgasmer med A- og U-punktet

Kender du A- og U-punktet og andre fremtrædende erogene zoner? Her kan du blive klogere på dine mest intime nydelseskilder, der baner vejen for fantastiske orgasmer.

Klitoris

Klitoris er det mest kendte af de kvindelige lystpunkter. Det er den lille ’knop’, der sidder øverst, hvor de indre skamlæber mødes.

Det er det mest følsomme punkt på kvindens krop, da klitoris består af ikke mindre end 8000 nervefibre. Den bliver større, når kvinden er seksuelt ophidset, og det er forholdsvis nemt at opnå orgasme ved stimulering af klitoris.

En del af klitoris er desuden skjult under overfladen og strækker sig ned til og omkring åbningen af vagina.

U-punktet

Dette punkt består af følsomt væv og befinder sig på hver side af urinrørets åbning. Det kan med fordel kærtegnes blidt med tungen, en finger eller spidsen af pikken og på den måde give stærkere orgasmer.

Berøringen skal kun være omkring åbningen og ikke op i urinrøret, da det ikke er behageligt og desuden kan give urinvejsinfektioner.

A-punktet

Også kaldet AFE-zonen er det område, der ligger ved den inderste ende af vagina mellem livmoderhalsen og blæren.

Området er meget følsomt, og direkte stimulering af punktet kan give en fantastisk orgasme – nogle gange flere i træk.

Det skulle være muligt at bearbejde punktet med en særlig A-vibrator, der forsigtigt føres op i enden.

G-punktet

Gennem tiderne har G-punktet været meget omdiskuteret, men det er kommet for at blive! Så lad os gå til facts.

G-punktet er et ru punkt på størrelse med en ært, men det varierer fra kvinde til kvinde. Området er en samling kirtler og nervespidser og er særdeles følsomt.

Det findes på forvæggen af skeden ca. 3-5 cm oppe (altså op mod maven) og kan give nogle pragtfulde orgasmer.

For nogle kvinder er det dog svært at finde, men processen med at lede efter det – og ikke mindst finde det – er det hele værd. Det betyder nemlig, at du og din partner må eksperimentere med fingre, eventuelt specialdesignet legetøj og sexstillinger.

Hvis manden tager dig bagfra, eller du rider ham, mens du læner dig bagover, kan I være heldige, at hans pik i den rigtige vinkel rammer dit G-punkt.

I kan også prøve med missionærstillingen garneret med et par puder under din bagdel, eller du kan sidde ovenpå ham med hovedet vendt mod hans fødder.

Det er vigtigt, at du er godt våd, ellers kan det være ubehageligt at få berørt G-punktet.

P-punktet

Det er egentligt ikke en erogen zone som sådan, da punktet, der er en samling kirtler, ligger oppe i urinrøret og derfor ikke kan stimuleres på samme måde som klitoris, U- og A-punktet.

P-punktet er det, der bevirker, at nogle kvinder sprøjter, når de kommer – i stil med mandens ejakulation.

Hvorfor nogle kvinder sprøjter denne væske og andre ikke, er der ikke vished om. Ofte ejakulerer kvinder, når de kommer på baggrund af stimulering af G-punktet.

Anus

Der er ingen decideret erogen zone i kvindens anus som i mandens, hvor hans prostata (mandens G-punkt) udgør 4000 nervebaneender.

Tilsvarende antal findes i pikhovedet. Kvinder har alle deres nervebaner i klitoris, dvs. 8000!

Men nerverne sidder yderligt i anus, og derfor nyder nogle kvinder analsex. Men mænd får langt mere ud af det pga. prostata.

For mange kvinder kan stimulation omkring anus åbningen være mere ophidsende end en decideret penetration med en finger eller pikken.

 

Dagens Gossip