Har jeg psykiske evner? Her er 12 tegn på, at du er synsk

22/06/2017 17:00

webmaster

Sundhed
Synsk se ind i fremtiden
Foto: Shutterstock
Spekulerer du nogenside på, om du har psykiske evner. Har du en tendens til at ryste déjà vu oplevelser af dig eller betragte episoder af din spot-on intuition som blot en tilfældighed?

Mest læste i dag

Ignorerer du de usædvanlige ting, du oplever, eller kigger du lidt dybere? Et stort flertal af os har øgede psykiske evner i en eller anden form, og det er som regel en voksen, en værge eller en forælder, der først opdager tegn på vores psykiske adfærd.

Nogle gange betragtes mennesker med psykiske evner som onde eller indvolveret i sort magi. Det er ganske enkelt ikke sandt. Vi har alle en eller anden form for psykisk evne, men mange af os ved ikke, hvordan vi bliver bevidste om symptomerne, vi ignorerer dem eller vi har ikke opdaget dem endnu. Det er kun et spørgsmål om tid, før vores psykiske evner begynder at vise sig.

Tjek disse psykiske symptomer og tegn, der muligvis beviser, at du har psykiske evner. Måske ender du med at konkludere og indse, at du faktisk er et medie.

Det hele er et spørgsmål om at vide, hvad man skal kigge efter.

1. Højere intuitionsniveauer

Hvis du nogensinde har vidst, hvem der ringede, før du tog telefonen, hvem en tekstbesked var fra, før den kom, eller hvis du nogensinde har forudsagt en begivenhed, før den fandt sted, så har du intuition på et højt niveau. Dette er et skridt på vejen til at opdage en psykisk evne inde i dig selv.

2. Du har oplevet déjà vu utallige gange.

Hvis du konstant føler, du har været et sted før, selv om du ikke har og hvis du har en god følelse af fortrolighed med mennesker, steder og ting, så oplever du muligvis déjà vu. Déjà vu er et sikkert tegn på, at du har nogle psykiske evner af en slags.

3. Det er normalt for dig at have visioner

Hvis du har haft visioner om fremtidige begivenheder, enten om noget der finder sted i løbet af den næste time eller tre dage fra nu, så har du psykiske evner. Hvis du har visioner i dine drømme eller i dit daglige vågne liv, så har du muligvis den psykiske gave.

4. En stærk fornemmelse der altid viser sig at være rigtig

Hvis du bare “ved” noget, før det sker, og du kan fornemme begivenhederne, der finder sted eller netop skal til at ske, så er dette et stærkt tegn på, at du er et medie.

5. Telepatiske tilfælde

Føler du, at du kan sende beskeder via dit sind? Har du nogensinde følt at du læser andres tanker? Har du oplevet en bevidstheds-forbindelse med en anden person? Hvis du har oplevet dette fra tid til anden, så har du en telepatisk evne, som er et symptom på psykiske evner.

6. Forudsigelser og forudanelser i stor stil

Har du nogensinde nedskrevet begivenheder, som du “ved” vil ske I fremtiden? Er de sket? Hvis du har givet dig tid til at skrive forudanelser ned eller har fortalt nogen om dem, før de faktisk finder sted...og de så sker, så har du en psykisk gave.

7. Kraftfulde levende drømme

Mennesker med psykiske evner har en tendens til at have meget levende drømme og kan huske dem i detaljer, efter de er vågnet op. Symbolerne i deres drømme har dybt rodfæstede betydninger, og de tilbyder normalt en slags stor forståelse for individets livserfaring. Mange mennesker, der har levende drømme, har også tilbagevendende drømme, der fortæller en historie, som er tegn på, hvad der sker i det virkelige liv.

8. Du fornemmer problemer

Dette er en meget direkte følelse, hvor du bare “ved” at en, som du elsker, har problemer. Det rammer dig med stor effekt og nogle gange med en enorm følelse af intens frygt. Der er ingen forklaring på det, bortset fra at du ved, at noget er dybt galt med en person, du elsker. 

9. Du forudsiger fremtiden

Dette er et af de oplagte træk hos en person med psykiske evner. At kunne forudsige fremtiden til dine venner og familie og derefter opleve det ske, det er faktisk en af de klareste beviser på, at du er udstyret med psykiske evner.

10. Du kan helbrede

Har du nogensinde lagt dine hænder på en syg eller lidende person? Så du derefter en positiv forandring hos den syge? Mange mennesker med psykiske evner kan også helbrede andre med deres energi.

11. Du hører lyde

Har du nogensinde hørt lyde, som andre ikke kan høre? Undrer du dig konstant over, hvorfor andre ikke kan høre ringen, bippen og klokker? Disse lyde kan rent faktisk være et forvarsel om en nærstående begivenhed, og lydende kan fortælle dig om visse begivenheder, der snart vil finde sted. 

12. Du kan fornemme to steder på samme tid

Dette er helt sikkert en af de stærkere psykiske evner og tegn på, at du er et medie. Hvis du nogensinde har været hjemme eller på et sted, du kender godt, men fornemmer begivenheder og oplevelser, der sker over hele verden i forskellige lande, så er du højst sandsynligt udstyret med psykiske evner. Hvis du har visioner om disse begivenheder, imens de sker, og faktisk føler det, som om du befinder dig på destinationen, hvor den finder sted, så har du højere psykiske evner.