Spåmand har tidligere ramt plet: Nu forudsiger han den præcise dato for 3. Verdenskrig

20/04/2017 10:15

Nils Würtzenfeld

Viralt
En sandsigerske påstår, at han tidligere har forudset både Donald Trumps valgsejr og USA's nylige angreb på Syrien. Nu varsler han tredje verdenskrig, som vil blive udkæmpet med atomvåben om kort tid.

Mest læste i dag

Hvis du er til dommedagsprofetier og spådomme, så kan du godt finde sølvpapirshatten frem og begynde at ryste i bukserne.

Tredje verdenskrig venter nemlig lige om hjørnet ifølge en kendt spåmand. Det skriver flere britiske medier, deriblandt Dailystar.

Mere præcis går tredje verdenskrig løs den 13. maj 2017 - altså om kun lidt over tre uger. Det påstår i hvert fald den selvproklamerede 'udsending fra Gud' Horacio Villegas.

Horacio Villegas, der i øvrigt også ernærer sig som clairvoyant, mener skråsikkert, at han ud fra bibelstudier kan fastslå, at tredje verdenskrig vil falde sammen 100 års jubilæet for åbenbaringen af Jomfru Maria i området Fatima i Portugal, hvor hun i 1917 viste sig for tre små børn.

Denne dato er 13. maj 1917, og 100 år efter vil en kæmpe atomkrig ifølge Horacio Villegas bryde ud og omfatte USA, Rusland, Nordkorea og Kina.

Eftersignede skulle den pessimistiske Horacio Villegas allerede i 2015 have forudsagt valget af Donald Trump som præsident i USA - eller rettere ’illuminati-kongen’, som Horacio Villegas kalder ham.

Dengang forudså han også, at det ville blive den kontroversielle Trump, der vil lede verden ud i tredje verdenskrig, ligesom han også så i krystalkuglen, at USA ville angribe Syrien, hvilket efterfølgende skete 7. april i år.

Den katolske Horacio Villegas, der til daglig bor i Texas i USA, fik sin seneste verdenskrigs-åbenbaring i en drøm, hvori han så 'ildkugler falde fra himmelen og ramme jorden’.

Efterfølgende har sandsigersken fortalt vidt og bredt om, hvordan folk over hele verden i hans drøm løb rundt og forsøge at gemme sig fra de katastrofale ødelæggelser.

- Jeg er overbevist om, at dette symbolisere atommissiler, der vil blive affyret mod byer og mennesker verden over, lyder det fra Horacio Villegas.

Heldigvis for alle os, der ikke er vilde med at leve i et postapokalyptisk samfund, ved den synske texanere heldigvis også, hvornår tredje verdenskrig slutter igen.

Horacio Villegas mener nemlig, at krigen vil starte 13. maj og slutte 13. oktober 2017 - altså en fem måneder lang atomkrig, der ifølge den religiøse Villegas vil føre masser af død og ødelæggelse med sig.

- Hovedbuskabet, som folk skal kende for at kunne forberede sig, er, at krigen vil finde sted mellem 13. maj og 13. oktober 2017, og at den vil slutte med meget ødelæggelse, chok og død, lyder den ildevarslende spådom.

Sikke en ærgerlig nyhed på en ellers god torsdag. Hvis man da ellers tror på den slags tvivlsomme forudsigelser.

Og som om en atomkrig ikke var nok, så vil jorden sgisme også gå under i 2017. Det kunne Dagens.dk i hvert fald skrive tidligere på året, ligesom det også blev afsløret, at verdenseliten allerede er i gang med at bygge hemmelige beskyttelsesrum. 

Mor advarer mod skjult fare: Var i gang med at ordne vasketøjet, da hendes søn pludselig skreg af smerte