Hun blev mobbet og kaldt fed - men nu griner hun hele vejen til banken

Emil Ryttergaard

384 uger siden

|

13/03/2017
Sundhed
Den 23-årige kvinde er gået fra mobbeoffer til model.
Den 23-årige kvinde er gået fra mobbeoffer til model.
Hun blev kaldt fed i skolen, og hendes klassekammerater sagde, at hun var alt for tyk til at arbejde som model. Men nu kan 23-årige Hunter McGrady grine af sine mobbere, for hendes drøm er gået i opfyldelse.

Dagens topnyheder

På catwalks kommer de gående med stift blik iklædt det fineste tøj.

Modellernes look skifter alt efter, hvilken designer de arbejder for, men en ting har de som regel til fælles. De er alle meget tynde

Derfor lå det bestemt heller ikke i kortene, at californiske Hunter McGrady skulle være model på trods af, at hendes mor og mormor begge havde arbejdet som modeller i deres unge dage, siger hun et interview med Sports Illustrated

- Jeg blev virkelig mobbet i skolen. De sagde altid, at jeg var fed, og at jeg aldrig ville blive model, siger hun til magasinet. 

Den voluminøse model er 180 centimeter høj og vejer 108 kilo, og med sine kvindelige kurver er det lykkedes hende at sætte skub i sin modelkarriere, sådan at hun i dag er særdeles eftertragtet i branchen. 

Mobberi i skolen var ellers ved at slukke Hunter McGradys livsdrøm. Hun fik et stort hak i tuden, hver gang hun blev mindet om, at hun var større end de andre og aldrig ville komme til at opnå sit mål.

I mange år forsøgte hun forgæves at få en fod indenfor i modebranchen, men hun fik sjældent opmærksomhed af bureauerne på grund af sin størrelse.

Det var først som 19-årig, at hun for alvor slog igennem som model. Hvilket faktisk er sent i modebranchen. 

Men det blev ikke i hautecouture-gevanter på de traditionelle catwalks til de meste fashionable modeshows. I stedet blev Hunter McGrady en ‘plus-size model’, og hun gjorde det så godt, at hun i dag har tæt på 300.000 følgere på Instagram og et blevet et kendt ansigt.

Nu står jobbene i kø. 

Den 23-årige model stor succes med at markedføre tøj til kvinder, der har lidt ekstra på sidebenene, og som ikke kan krybe ned i modebranchens uhyrligt smalle tøj. 

Derfor er hun også blevet udvalgt af Sports Illustrated til det eftertragtede job som bikinimodel, hvilket hun håber, kan gøre folk mere bevidste om, at kvinder - og modeller - kommer i alle størrelser.

- Jeg håber, at man fremover kan gå ind i butikker og finde det samme tøj, uanset hvilken størrelse man bruger. Jeg vil elske, at fyldigere kvinder kunne shoppe med deres tyndere veninder, uden at der skal være forskel, siger hun til Sports Illustrated. 

Se flere billeder af den 23-årige model herunder.

Se flere billeder af Hunter McGrady på Instagram her